Přejít na obsah

Unlimited

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Unlimited

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jen tak pro zajímavost: mam OCTII, xenony dodelavane - lampy origo, nivelace na kolecko, bez ostrikovacu. Takze si tahle v sobotu jedu a na Taborsku me zastavi hlidka. Po vzajemnem predstavovani mi rekli, ze mam nepovolene xenony. Rekl jsem jim, ze nemam, ze mam pouze projekcni svetla s obyc. zarovkou a ze jsem to uz takhle koupil. On rekl, ze si je jisty, ze mam xenony, ale ze si vsiml, ze nemam auto.nivelaci a ze mi chybi ostrikovace nebo sterace stvetlometu. Takze za 1.000,- Kc, ze pry se mnou je rec, jinak za 5K nebo spravni rizeni + zabaveni auta, nebo neco takovyho koktal. Nakonec mi prozradil, ze maji akci JEN na alá xenony, ten den jich uz meli 50 kousků pokutovanejch. Tak ted nevim... byla to nahoda?... nebo to mam nejak resit? Enjoy ;-)
  2. Podle me jsou to jen povidacky, servis se tak trosku snazi vsadit na kartu, ze uz se nevratis. U me to bylo podobne - cekal jsem a nic. Zavolal jsem do servisu, rekl, ze chci objednat na tu reklamaci laku.. rekli mi termin (cca za 3 tydny), pak jsem prijel... rekli ze to musi schvalit v MB (ja na to, ze uz an to meli dost casu, ze jsme preci byly jasne domluveni a oni ze OK, a slo se strikat). Nejak se mi ani trosku nechce verit, ze by z MB vyslali nejake lidi .. jeste k tomu 4, aby si to sli obhlidnout. Protoze jen tento vylet by byl drazsi nez cele strikani. Normalne to je tak, ze autor. servis to nafoti a posle do MB. Ti bud uznaj nebo ne. Nic vic. Ale ze by jezdili za kazdym rezatym prahem 4 borci? Tak to fakt asi ne. Enjoy ;-)
  3. Unlimited

    Yeti

    To se prave pletes, OII a Yeti jsou cenove stejna trida - a podvozkove take. Nova OCTII zacina cenikove na 350k,- Yeti na 360k,-
  4. Kontakt nemám, šel jsem normálně k příjímacímu technikovi. Myslím, že se jmenoval trávníček, zkus mrknout na jejich stranky http://www.porsche-cb.cz/nas-tym Ja tam byl v lednu na servisce a jen tak běžně jsem se na to ptal jestli to je v záruce a zda to opraví. On jasně řekl, že to v záruce je a že to nafotí a domluvíme termín opravy. Ten jsem sice po několikáté urgenci dostal asi až za měsíc, pak měli trošku řeči, že neví jestli to půjde (já na ně že jsme se snad jasně domluvili před tím měsícem) a do 3 dnů to udělali. Nic jsem neplatil. Měl jsem odřené přední prahy - sami řekli, že je to od těsnění. Jestli to bylo na záruku na lak nebo na prorezavění - nevím. Mám OCTII r.v. 10/2004, oprava byla teď 2/2009. Dokonce mi i vyměnili takové ty nalepovací průhledné fólie na zadním blatníku/prahu .. mezi zadními dveřmi a podběhem (asi víš). Takže spokojenost. Jinak mám s Porsche CB jen dobré zkušenosti, když jsem měl Golfa IV a odešli mi vsřik. cívky (2x) a jedna stojí asi 2700,- a auto už v záruce nebylo, tak koukli, že mám správně vyplněnou servisku a udělali to na vinkulaci taky. Nebo třeba tempomat do te OCTII zmíněné víš, kde se musí tahat kabel až buhví kam (u prvních modelů to tak bylo) mi tam udělali levněji než profík, co to tady nabízí na fóru. Ale asi to je taky o štěstí a hodně o jejich vůli... prostě je zkus a uvidíš. Důležitá je serviska. Enjoy ;-)
  5. Unlimited

    Koupě

    Já se v tom moc nevyznám, ale jak to souvisí přímo se zančkou Škoda? Podle mě se tohle mohlo stát u každého auta (bouračka) a turbo.. hmm celý koncern VW tím trpí, jiné značky mají zase jiné neduhy. Prostě je to spotřebák. Spíše jde o to dát si fakt pozor co člověk kupuje. Jinak 6 měsíců záruka na automobil z druhé ruky dle občanského zákoníku platí, zejména pokud se jedná o skryté vady. Tady ovšem také záleží jak je napsaná kupní smlouva. Osobně kupuju auto raději přímo, né přes bazar. Ale je to vcelku jedno... tam i tam si člověk svým vlastním rozumem musí dát pozor co to vlatně kupuje. Aut je všude mraky, takže když se mi na nějakém něco nelíbí, pryč od něj. Enjoy ;-)
  6. Zdravím, celé téma jsem nečetl, takže nevím výsledek, ale moje zkušenost: Koupil jsem OCTII z 2004 na začátku roku. Bylo to úplně stejně odřené na obou stranách. Šup s tím do značkového servisu (porsche cb) a opravili to ZADARMO v rámci záruky na neprorezavění karosérie! Nakonec jsem na to ještě koupil origo prahový lišty je to nyny. PS: tady je asi důležité mít v pořádku servis. knížku a pak nedělají problém. Enjoy ;-)
  7. No ono by nemuselo ani pomoci to kolik ujel. Mel jsem totiz ochcafku a na te se mi stala jedna vec - bylo to tak uz do vyroby - ze proste pocitadlo tachometru ukazovalo min. Tedy, kdyz jsem jel 90 tak realne to bylo 100, 160 bylo realne 180 atd... Takze pak podle tachometru cesta, ktera ma realnych treba 200 km, ukazala ujeto jen 170km (ty pocty jsou zaokrouhlene, tak me nefackujte). A tim padem i spotreba byla pocitacove i spoctene podle ujetych km na tachometru vyssi! Nikdy, ani v servisu skoda s tim nedokazuli nic udelat, VAG byl vzdy ok... Nerikam, ze je to vas pripad, jen ze by to neco takoveho take byt mohlo... Takze kdyz realne zmerit spotrebu tak: - natankovat po hrdlo - ujet delsi trasu, cca 200km - vzdalenost nejlepe dle GPS - dotankovat zase po hrdlo - spocitat skutecnou spotebu. ;-) Enjoy. EDIT: jinak ja mam dlouhodobou spotrebu na OCTII 1.9 77KW podle pocitace 5.7 litru a moc ji nesetrim. Cesta asi tak 200km na tempomat na 120km/h (ne po dalnici - takze ne vzdy tech 120) me ukazuje 4.5 l/100km. Predchozi majitel byl setrnejsi, dlouhodobou na 8 tis. kilometrech ji mel 5.1 l/100km.
  8. Já nevím, ale já pokaždé chci jinou značku... přeci jen, život je krátký tak proč ho mít tak uniformní? To připomíná ty lidi, co jezdí každý rok na dovolenou na to samé místo k moři... fakt nechápu.
  9. Asi neumím ve fóru hledat.. ale kde by se dal snadno a levně sehnat HEX-CAN usb kabel?.. Jde mi o funkční klon na to občasné nastavení pár věcí na O2. Díky. Jestli jsem příliš offtopic tak se omlouvám, ale fakt jsem se to snažil tady někde najít a nenašel jsem. Unli.
×
×
  • Vytvořit nový...