Přejít na obsah

MarekMaty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MarekMaty

  1. Hledam dilenskou prirucku na motor 2.0 TDI 125 KW z OII RS pred FL (elektronika, mechanika). Mate nekdo?
  2. U Felicie 1,3 MPI /Benzín + LPG/ mi na volnoběh kolísají při provozu na benzín otáčky. Volnoběh u plynu je OK. Na diagnostice jsou tyto 2 chyby motoru: 1. vstrikovac 1 a 2 zkrat na kostru - sporadická, 2. lambda sonda - signál příliš malý - sporadická. Může to nějak souviset s tím volnoběhem? Poradí někdo co s tím? Díky
  3. V RJ 09 Centralni Elektrika jsem v bajtu 23 zmenil hodnotu OO na OC. Tot vse. At se dilo podari.
  4. Nesetkal jsem se s někým kdo by s tím měl problém, ale každopádně zazálohuješ původní kódování a v případě reklamace bych ho tam dal pro jistotu zpátky. Při běžný prohlídce (pokud myslíš teda servisní) na to ani nepřijdou a ani to nezkoumají.
  5. Ahoj montoval jsem tempomat a po namontovani vseho zpet a pripojeni baterie mi neustale sviti kontrola volantu s chybou 00778 - G85 snimac uhlu natoceni volantu, chybne nebo zadne nastaveni a jeste taky sviti kontrolka ESP a ta hlasi taky chybu snimace uhlu natoceni volantu. Zkousel jsem ujet nekolikrat tech 20 metru rovne a sviti porad. V merenych hodnotach (posilovac rizeni), kanal 007 v prvnim okne je porad 0.00 stupnu at tocim jak tocim volantem, meni se akorat druhe okno a to je rychlost otoceni. Mela by se ta hodnota v prvnim okne menit nebo ta nula znamena ze jeste neni nauceno? Menil jsem i podvolantovku kvuli MF volantu, puvodni BN > BK (to by snad melo s tim krouzkem komunikovat, kdyz je to oficialni nahrada dle ETKA). Dekuji za rady (ABS) 2 závad nalezeno. 02546 - stop limit rizeni 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě: Kilometry: 8000 km Teplota: 18.0°C Napětí: 12.70 V Napětí: 12.40 V 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě: ____________________________________________________________ (Posilovac rizeni) 1 závad nalezeno. 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě:
  6. Kolik km přibližně je "dostatečná vzdálenost" ?
  7. Zapojuju si tempomat na Octavii I (1,9 TDI MR 2000). Zapojil jsem 4 kabely do svorkovnice v oddělovacím prostoru (T10k/1,2,3,9) a ještě jeden červeno-černý kabel bez jakéhokoli konektoru mi zbývá. Nevím kam přesně ho zapojit a zda je to už vše k zapojení. V návodu k montáži od Škodovky jsem se totiž dočetl něco o tom, že se musí z pojistkového boxu vyndat černomodrý drát a vložit ho do přiložené jednopólové svorkovnice, ale já v kabeláži žádnou nemám. V dalším návodu jsem četl jen o zapojení těch 4 kabelů do svorkovnice v oddělovacím prostoru a zbývající kabel připojit pod matici X75. Tak v tom mám guláš zda mi poslali vubec správnou el. instalaci. Poradíte mi prosím?! Předem moc dík
  8. BC podporuje jen pal. pc a tempomat...
  9. Včera jsem nakódoval CORNER a všechno funguje jak má. Kdyby měl někdo zájem není problém... Královéhradecký a Pardubický kraj.
  10. MarekMaty

    HHC a TPM

    Půjde dodělat TPM u jednotky 1K0 614 517 AE ? Díky
  11. V katalogu Thule se najít nedá. Uzamykatelný je. Pro představu systému upnutí k hagusu a uzamknutí příčníku tu máš obrázek z Montážního návodu. V návodu je na konci napsáno, že nosič vyrábí a dodává firma AAS-AUTOMOTIVE. Systém upnutí do T-drážky nepoužívám, ale standardizovaná je.
  12. To FreeRS2: http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/4801-tempomat/page__st__125
  13. Koupil jsem originál Škoda (Thule). LAS 620 002A a naprostá spokojenost. Cena 3000 Kč. Samozřejmě se po dotažení momenťákem nesmí ani hnout.
  14. Kodovat budu sam. Za zkušenosti, rady a typy ohledně kódování MF volantu budu rád...
  15. Zdravím, máte někdo zkušenost s tímto e-shopem: www.skodateile.cz ? Díky
  16. To Milhausek & dream7000: Díky za rady.
  17. MarekMaty

    HHC a TPM

    Pro úplnost tady máš ten symbol...
  18. To Milhausek: Myslíš toto: 1K0 971 584 C - svazek el. instalace pro volant s airbagem a multifunkcnim tlacitkem?
  19. Volant chci dávat před FL (1Z0 419 091 S).
  20. Prosím o radu!! Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant. Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat. Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu. Děkuju
  21. MarekMaty

    HHC a TPM

    To Milhausek: Napíšeš nějakej návod, použité díly, cenu...?
  22. MarekMaty

    HHC a TPM

    To chipmen: taky se chystám na dodělání TPM, budu rád za návod. Ať se akce zdaří...
  23. Zatím jsem to neřešil. Teď se to zase neprojevuje... teda aspoň zatím
×
×
  • Vytvořit nový...