Přejít na obsah

spilmer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení spilmer

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Šrouby jsou mi teda jasný, myslel jsem si to, ale radši se zeptám... Co kdyby byl ten závit dost dlouhý... 15 mm podložky bych spíš dávat nechtěl. Chci se dostat na original ET což pro mě znamená těch 5mm, ale otázka je, jestli je takový problém , že to bude sedět jen na 5mm? Vycentrovat by se to snad mělo... Mám dokonce možnost si nechat vyrobit na míru co budu potřebovat, ale nemám výkres. Díval jsem se, že HR podložky mají kroužek od 10mm což by mohlo být zajímavý kompromis.
  2. Ahoj, chtěl bych poprosit o radu: Nahazuju na S2 18" 225/40 Zenith z O2 RS který mají ET 51 místo ET 46, který je v techničáku. Krom toho že budou trochu utopený to asi ničemu nevadí, ale uvažuju nad podložkama aby to trochu vypadalo. Když dám 5mm podložku, musím dát i jiné šrouby nebo "se to snese"? Nevadí, že tyto podložky nemají tu středovou hranu?
  3. No, nechám to opravdu až nazuju ty 18tky. Je to dost rozdíl na profilu pneu.
  4. můžu mít výhodně 18tky tak řeším právě ty a zároveň variantu tužších pružin.
  5. Může někdo srovnat SII s paketem 16 vs 18 kola (podle ověření tam jdou dát)? Mě to přijde dost měkké a nakláněcí (aktuálně 16, 18 jsem ještě nenasadil). Neměl by někdo tip na tužší pružiny pasující na tento paket - hlavně ne snižující, protože výška mi vyhovuje
  6. Takhle bych to úplně nepoměřoval. Znám servisáky co nezvládají dotykový telefon, ale auta dělají výborně... Já bohužel našel jen to téma s ELSA. Každopádně díky za odkaz
  7. To bych moc rád, ale nenam odkud :/ Myslim ze je treba ELSA a na to sem nenasel platny odkaz.
  8. Tak chladičovka je chycená u blatníků a tím je daná její poloha nebo se pletu? Takže myslíš spíš polohu chladičů v chladičovce? Tam bych řekl že musí díra na díru...
  9. Díky Takže to jde i bez odpojení vody a intecooleru.
  10. Což takhle mě je to jasný, šlo mi spíš o takový ten jednoduchý rozkres abych nemusel hledat šroub po šroubu, proč mi to ještě nejde ven, případně abych nerozhodil víc než je potřeba.
  11. Našel by se prosím někdo s návodem na výměnu klima chladiče na S II? Díky
  12. Aux bohužel nestačí. Musel bych pořád připojovat/odpojovat telefon, do toho hovory atd... MDI rozhodně neplánuji nové. Použité je v rozmezí 1500 - 2000. Jinak základní rádio mi stačí, aspoň to nikoho neláká.
  13. Ahoj, koupil jsem si Supa a řeším takový drobný nedostatek. Rádio mi pod tlačítkem Media nabízí položku Bluetooth, myslel jsem, že připojím telefon a je vyřízeno. Ten ale nemám jak spárovat. V menu maxidotu chybí položka Telefon. Je to tedy tak, že rádio nabízí BT vždy, ale pokud není jednotka telefonu v autě, mám smůlu? Chtěl bych propojit rádio Swing s USB nebo Bluetooth kvůli přehrávání hudby, o HF mi nejde. Jednotku Bluetooth jsem kvůli náročnosti na sehnání i montáž zavrhnul. Chtěl bych si sehnat MDI jednotku a k ní připojit USB kabel nebo BT modul. Hodně jednotek je ale bez kabelu mezi radiem a jednotkou samotnou. Znamená to, že ten je už v autě a "jenom nacvaknu jednotku"?
  14. Má někdo tušení co a kam napojit pokud bych chtěl ukazatel tlaku turba u 1,9 TDi 81 kW?
×
×
  • Vytvořit nový...