Přejít na obsah

Karlos 71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Karlos 71

  • Narozeniny 22.7.1971

Oznámení Karlos 71

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, koukám pěkná akce a mám to relativně za barákem rád přijedu,ale pouze na jeden den a to v sobotu pokud se nestane nic vyjmečného. Budu se těšit.....
  2. ]Tak sobota se nakonec vydařila hlavními účastníky tam byli Ostraváci což asi všem došel dech že přijeli s takové dálkya ještě jen na chvilku,protože odpoledne jeli zpět.Nohejbálek se taky povedl mlaďasové neměli šanci bylo pěkné zpestření dne a taky prodloužené nožky na kterých jsem byl všem k smíchu co jsem na nohách jako jediný:crutch:doufám že příště se chlapi více pochlapíte.Fotek bude víc nějak mi hapruje PC tak se omlouvám.
  3. Já bych mohl až toho 24.7.jako kibi tak to snad vyjde.
  4. tak ve 14.hod. u Ušáku budu tam
  5. V sobotu nemůžu a v neděli odpoledne by to šlo jen kdo všechno přijede a kde se sejdem.Dej de hlavy do hromady jinak zatím čauky
  6. Tak to já kluci nemůžu jsem z rodinkou pryč snad jindy.
  7. Je mi jasný že nejsi úplně zdráv,ale chodit aspoň trochu můžeš.U mně je to už celkem s nohou v pořádku chodím na rehabko,ale pořád nožka trochu natýká chce to čas jinak na kole jezdím,ale není to ono.ať se ti ti ta tvá nožka dobře a rychle hojí,léto je před námi tak ať si ho taky užiješ v plné parádě.Měj se a pozdravj rodinku.
  8. Zdar chlapi koukám alžbětko že jsi už v celku v cajku,měl jsem PC u doktora tak že jsem nemohl nahlédnout na forum.Je tu řeč o srazu doufám že tedy ješte nebyl já bych mohl tu to neděli 13.6.2010 v sobotu už něco mám.Zkus te dát hlavy do hromady a něco vymyslet.Tak zatím zdárec.
  9. Ládis má pravdu s tím srazem,je tu mrtvo a ten sraz by se mněl uskutečnit!Dej te někdo návrh kdy já dělám na šichty to je menší problém,ale domluvit se můžeme.
  10. Škoda Roomster 1.4 16V Style

  11. Koukám hoši že je tu pěkně mrtvo budeme s tím něco udělat co vy na to?
  12. Koukám že je to tu mrtví tak že miny srázek na vánoce je v dáliu.Tak snad do konce roku co vy na to,dej te nějaký návrh ať se ještě uvodíme ve starém roce.
  13. Zdar chlapi chtělo by se to sjet,ale tento výkend jsem fuč.Přijedu v neděli odpoledne.A co takhle 24.12. dopoledne se někde sejít.
  14. Přijedu vychází mi volno,ale nikdo neví co bude za měsíc budu se snažit abych to volno měl.
×
×
  • Vytvořit nový...