Přejít na obsah

Jonage

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jonage

  1. To jsem taky někde čet. Ale jak? stačí tam dát jen ten měřák - tzn. vyndat celej feldovej, sundat ručičku, vyndat celej fáčkovej, sundat ručičku, dát ho na místo felďáckýho dát tam tu grafiku z feldy a ručičku z feldy a je to? No a co pak ještě s hladovým okem? To je u feldy nemá samostatný drát, svítí podle polohy ručičky palivoměru...
  2. Mě by to určitě zajímalo. Mám ve sklepě sedačky z FA1 junior, jsou uplně nový... Všimnul jsem si že maj dole ty boční plasty stejný jak felda(teď mám v autě sedačky z feldy).. A celý je to dole nějaký sešroubovaný, tak mě napadlo jestli by nešlo to jen nějak přešroubovat na ten felďáckej pojezd.. :-)
  3. Ahoj všichni. Prosím nepište, že mám hledat, protože jsem už tak udělal a nenašel. Už mám ve Fávu celou palubku z feldy - přístrojovka je tušim z 1.3 BMM, ta starší, funguje dobře - krom teploměru a palivoměru. Tak teď jak to rozchodit. Čet jsem že tam stačej dát odpory - k teploměru sériově(na ten drát vedoucí z přístrojovky?) a k palivoměru paralelně na zem(opět z toho žlutýho drátu vedoucího z teploměru?) Stačí to tak a potom jaký hodnoty? Jen nějaká šance aby to měřilo jakž takž přesně? Nebo někdo psal že se daj vyměnit ten dva budíky z tý přístrojovky z fáčka... To sice nevim jak provýst(jak to tam napasovat, vyměnit ručičku..) ale jestli s tim máte někdo zkušenosti, tak pište :-) Předem dík za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...