Přejít na obsah

jeromme

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jeromme

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. to znamená, že to studené topení souvisí s termostatem?
  2. Ahoj, moc tomu nerozumím, tak mě nekamenujte ... dneska jsem si všimnul, že mi topení skoro netopí a teploměr kapaliny se vůbec nezvedá, tak asi odešlo čidlo, ale předpokládám, že to nemá vliv na chod topení ... takže tady asi bude chyba jinde ... poradíte? Děkuji za každou radu, j.
  3. moc diky za odpoved, bohuzel to v tlacitku kruplo a ted funguje jen v urcitych polohach ... :-(
  4. Zdravím, mám jen rychlý dotaz - odešel mi spínač okna řidiče. Je mi jasné, že musím koupit celý ten komplet - chci se jen zeptat, je to problém vyměnit nebo to mám dát do servisu. Chtěl bych jen vědět zda je to těžké demontovat z kliky dveří ... celkem mám zkušenosti s montáží. Díky za odpověď.
  5. Tak jak jsem slíbil ... nenašli vůbec nic ... jen to vyčistili a řekli, že se to prostě někdy může stát ....
  6. Zatím nevím nic ... v pondělí jde na servis, tak uvidím ...
  7. tak jsem zvedl auto a kolo se roztočilo bez jakéhokoliv přičinění při testovací jízdě to jakoby dřelo jemně kov o kov a pak přestalo i to jen kolo mírně hučí, takže vezu do servisu, ale aspoň nemusím volat odtahovku ... písnu potom, čím to bylo ...
  8. Zdar, nevím ... ještě jsem to nezkoušel, ale v servisu mi říkal, že je divné, aby u auta v létě stojícího 5 dní se kompletně zablokovalo kolo ... tak se mi do toho rozebírání před domem na ulici moc nechce ... :-(
  9. Jasne, omlouvam se, samoyrejme MPI ... zkusim ... nechci s tim jet a likvidovat pneu ... leve povolilo hned, ale prave prave zustalo bloknute ...
  10. Zdravím, mám Fabii 1,4 HTP, 44kW. Dneska odpoledne jsem chtěl odjet s autem a mám zablokované zadní pravé kolo. Moc jsem to nezkoušel, jen jsem popojel 2 metry dozadu a zpátky dopředu, ale nepovolilo to. Auto stálo celý den na slunci. V zimě bych to chápal, ale nevím, co se mohlo stát teď. Mám se pokusit to rozlepit jízdou nebo je to na odtah? Díky za radu.
  11. Zdar, potreboval bych poradit, vcera jsem se pokusil mrknout se na antenu, celkem bych se tam dostal i k te matici, ale problem je v tom, ze z anteny sel jen kratky kablik k jinemu - koncovka (nerozpojoval jsem) vypadala jako konektor ke sluchatkum (tedy z venku). Problem je v tom, ze podobnou antenu bez napajeciho kabelu jsem nikde v obchode nevidel nabizet :-( ... nevite co tam je za origo antenu? Diky, j.
  12. A můžu se zeptat jak? Ten prut jde jen tak vytáhnout, ani nevím, jak to tam drží ...
  13. Zdravím, hledal jsem tady na foru, ale nic jsem nenašel - včera jsem zjistil, že mám u Fabie zlomený prut antény. Chci se zeptat, zda to jde vyměnit za jiný nebo to budu muset sundat včetně tapecu a vyměnit i tu patku na střeše. Díky za každou radu.
  14. Zdravim, zkousel jsem tu hledat, ale nic podobneho jsem asi nenasel ... dnes rano jsem vyjel s autem, mam Fabii 1.4 44KW, najeto 120000 kdyz jsem dojel do prace, tak pri pomale jizde pri slapnuti na pedal brzy se ten o kousek propadl a ozval se takovy zvuk, jako kdyz neco o sebe drhne ... to dela jen pri velmi pomale jizde. Zkousel jsem za jizdy pri 100 prudce slapnout, zadny problem pri brzdeni jsem nezjistil. Setkal se uz nekdo s necim podobnym?
  15. prosim, dal by zde nekdo znovu k dispozici ten navod, jak zapojit to osvetleni dveri ... diky, diky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...