Přejít na obsah

novej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení novej

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Hledal jsem, nenašel. Poraďte, jak resetovat servis na virtual cocpitu?.
  2. Ahoj, mám problém s kontrolkou serva. Každé ráno když je chladno (takže v tomto počasí denně) se při zapnutí klíčku objeví červená kontrolka volantu, auto třikrát zapípá a kontrolka zhasne. Vše pak funguje jak má. Máte s tím někdo zkušenost?
  3. novej

    GPF

    Ahoj, sorry možná blbá otázka, Jak poznám jestli má motor GPF? Podle kodu? Mám DKT Díky za odpověď
  4. Fakt jsem hledal, ale nenašel. Přeci jen se zeptám, jde přes skoda connect vzdáleně nastartovat motor?. Hodilo by se to v zimě když už nemám nezávislý topení.
  5. zdar, mám RS v naftě, ten motor je jen pro zlost. Už jsem měnil dokonce i hlavu. problémy začali v 70tis. Tak jsem se chtěl zeptat tady, má benzínový motor také nějaké bolesti? Jednalo by se mi o modely od roku 2018, konkrétně 245PS. Díky za odpovědi
  6. ahoj, nakonec to bylo vadný čidlo otevření kapoty, pro zhasnutí auto potřebuje zaregistrovat že jsi lezl do motorového prostoru. Vyřešil jsem to diagnostikou. Ale už jsem s tím krámem ztratil trpělivost. 100tis najeto a investice do poruch už 100tis.
  7. zbytečně vyndaný a otlakovaný. https://auto.bazos.cz/inzerat/118109385/chladic-nasavaneho-vzduchu-intercooler-04l-129-766-q.php
  8. od nejlevnějšího- sání a pak hlava.
  9. Ahoj, hlavu jsem odvezl do Auto Pejšek, dělají pouze hlavy a říkali mi, že tam lidi přivezou tyhle hlavy 3 do týdne, jsou většinou neopravitelný. Takže myslím, že nebudu ojedinělý případ. Koupil jsem tedy jinou na bazaru, tentokrát jsem ji odvezl blíž (do Postoloprt) starší pán co dělá hlavy celej život a i ten mi potvrddil, že dělá minimálně jednu tuhle hlavu týdně. Pochválil mi ji, že jsem koupil dobře, že není vůbec zkroucená, že všechny co lidi vozí tak jsou zkroucený jak svině. A popřál mi hodně štěstí aby hlava vydržela. Tak doufám že škoda udělala inovaci a dělají ty hlavy zesílený. Ale nevím od kdy.
  10. ahoj, ztrácím nervy s tímhle motorem. Mám otázku, řeší to nějak Škoda? Jsou hlavy od nějakýho roku inovovaný aby se to nestávalo?
  11. Tak u mne je to prasklá hlava na dvou místech, 2 a 3 válec ve výfukovým kanálu. Nevíte náhodou z čeho všeho ta hlava pasuje? Prý z 1,6L a taky 2L - 110kw, ale to jsem jen slyšel, má někdo zkušenost?
  12. já jsem natlakoval na 5atm a celej chladič ohříl na 90st. A únik žádný. takže zřejmně hlava
  13. Tak jsem vyměnil intercooler (neboli chladič nasávaného vzduchu, chladič turba - jak chcete) a zbytečně. Takže to vypadá na těsnění pod hlavou. Ani nechci vědět tu cenu. Jinak kdyby někdo chtěl, mám tedy použitý dobrý chladič nasávaného vzduchu č. 04L 129 766 Q. - 3500kč
×
×
  • Vytvořit nový...