Přejít na obsah

Pss1oner

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Pss1oner

  • Narozeniny 28.9.1989

Kontaktní metody

  • MSN
    pss1oner@vostrej.cz
  • ICQ
    254316408

Oznámení Pss1oner

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdraviim, nejsem a nikdy nebud zastance extremniho tuningu, ale par estetickych predelavek exterireru se mi urcite zamlova. Predevsim prodlouzeni predni kapoty a to podpobnym zpusobem jako tumu je zde: Vas bych se chtel zeptat jestli stim nekdo nema zkusenosti a popripade abyste mi doporucili, kde bych si to mohl nechat udelat a co to stoji.
  2. Pss1oner

    Kam dat GPS

    da se prekopat i verze Mio H16 ? Pac moje posledni aktualizace map je 2007... Diky
  3. Ahoj lidi, k veci naboural jsem do obruvniku, celne. Ohnula se mi prava poloosa. Asi zhruba pri 40km rychlosti.Jedna se mi o to, jestli to mohlo nejak hnout z karoserii nebo ne.Jestli to ma cenu opravovat?
  4. Zdarec Tak kde zacit. 1. Nemas pravdu, veskera radia pokud se bavime o tech kvalitnejsich, panasonic,sony,alpine apd. Jsou 4 kanalovy a na kazdy kanal pouzivaji zesilovac. V pripade, kdy je zvuk ktery prehravas staveny pro 4 kanaly(to neni klasicke stereo) Tak ti to autoradio automaticky rozdeli. V pripade kdy je zpevacka vlevo ve predu, zadni repra maj hlas zpevacky utlumeny a pravy reprak ve predu taky. Tomu se rika SoundRound. 2. Uvedom si,ze v aute nesedis jen ty a cestujici vzadu maji z hudby, kde jsou jen 3 repro akorat tak h... Stredy ze predu zni na zadnich sedeckach jako plechovka a sub co jim bije do sedacek zni jako mlaticka. 3.Veskere audio co se dnes pouziva je jen stereo. To znamena,ze jede ve dvou kanalech. V takovem pripade, nemuzes urcit jestli je zpevacka v predu nebo v zadu. Je to logicke. Rekni jak poznas na tej tvoji soustave,ze ton jde ze zadu? Trosku nesmysl, hm? V pripade 2 kanaloveho audia se zadni repro jako predni. To zrnamena,ze vysledny efekt bude prostovy zvuk a 100% nebude skresleny. Nez zacnes obdobny bludy roznaset tak se zamysli nad tim co pises a neco si o tom nastuduj. 4.Jediny co se stane pri zapojeni 4 repro plus subbac a vysky je to,ze basy nevyzni taklouc silne pac se budou utlumeny vyskami a stredy ale pokud se vsechno rozmisti a naladi je to krasnej poslech.
  5. Pss1oner

    Palubní PC

    Zdravim, potreboval bych poradit, kde bych sehnal Palobni PC a jakym zbusobem si ho muzu nainstalovat . Poradite?
  6. To by neslo, pac v miste kde je popelnik jsou 3 srouby a navic ten tunel navazuje na stredovou cast palubky a vsechno je to tam dost krehky. Takze doporucuju aby si vyndal popelnik odsrouboval 3 sroubky jsou to tisicihrany, sroubovak sezenes v zekezarstvi. Pak u zapalovace jak je tam ten prohyb, radoby odkladaci schranka tak tam mas takovej obdelnicek vede az k rucce tak ho vyrves ven, neboj se zabrat. pak v zadu jak je ten zadni radoby popelnik tak ho vyndej a uvidis tam dva srobky taky tisicihrany. Tunel vyndavej od zadu a bacha na kebl od autozapalovace kdyz si nebudes vedet rady klidanko napis na pss1oner@vostrej.cz
  7. Originaly zustanou akrota jenom stredaky vepredu Do plata vzadu prijdou novy vysky a basy... vyse zminene typy
  8. Ahoj, mam rad kvalitni muziku ale nepotrpim si na extrem pristoupil jsem proto k lacinemu a presto kvalitnimu zpracovani Jsem majitelem autoradia JVC KD-G341 http://jvc.elektrosvet.cz/jvc-kdg341+dp156505/ Take dvou vyskovych reproduktoru Audax TW025M1 a svou basovych reproduktoru Audax HM210G0 specifikace: http://www.hautparleur.fr/_audax/hm210g0.jpg nechci si kupovat zesilovac a z autoradia bych to chtel napojit pres vyhybky kde to rozdelim tak,ze predni stredobasovy repro dam na stredaky,predni vysky odpojim zadni basaky pujdou na basy a zadni vysky dam do civky na vysky Basove reproduktory spolu s vyskovymi bych chtel dat do zadniho plata stim,ze ve predu zustanou originaly... 1.myslite si,ze se jedna o dobou kombinaci? 2.Nikde jsem nenasel navod nebo popis toho,jak ste dostali kabely k zadnim repro... mam fabku r.v 2003 heatback a zadni repro jsem z vyroby nemel. Taky jsem kabely na ne nikde nenasel...
×
×
  • Vytvořit nový...