Přejít na obsah

lisky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    379
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli lisky

  • Narozeniny 20.5.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.jetepneu.com
  • ICQ
    219205218

Oznámení lisky

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Doli díky za pochvalu, s tím srazem to byla sranda nečekal sem na tebe :-D
  2. kucí musim se pochlubit... tak dlouho sem čekal na Doliho až se ozve s tím srazem, že sem klikal a klikal, až sem dokliklal novej WEBík http://jetepneu.kvalitne.cz
  3. Ja v podstate taky, ale prece se na sebe nebudem koukat, chtelo by to vetsi ucast
  4. Doli: jak s tím srazem? V pondělí máme ředitelské volno
  5. co se vy*rat na škodofky? Dneska sem tak zběžně sundal ten hnusnej dekl co je na motoru a málem sem zvracel... Všude mám všechno zachlístaný olejem, marně sem hledal termostat kterej bych celkem rád vyměnil, páš tu starou mrd*u nemůžu zahřát. čučim na EGR ventil a kolem něj totálně všechno zachlístaný olejem, tak sem sundal tu hadici sání, tam všechno černý hnus fuj, tak nevim co to je, jestli to pouští turbo nebo co? Vimže dělat s tím teda rozhodně nic nebudu dokud to jezdí. ... Potom ty hnusný budíky z RS ty mě taky vytočili. Nende tam imobilizér, musí se prej něják složitě přehrávat software v budíkách aby to makalo na tu mojí starou chrchlu. Přestává mě to bavit, asi si zase brzy koupim nějakýho toho fijata a budu spokojenej to byla taková kulturní vsuvka no
  6. tyjo nevim, snažil sme se to zjistit, ale tam to nikdo nevěděl. Bál sem se že je to kámoš, má taky tohoto pašíka a je z Větřní, naštestí to nebyl on.
  7. Jo, obrátil to ten co předjížděl, ten co to způsobil to odnesl pekelně. Asi ponaučení na celej život..
  8. Bohužel jsem se zase přimotal k jedný bouračce.. Jeden závodník s Passatem předjíždel, kolem lesíka za STK Třebonín, směr Český Krumlov. Samozřejmě jak jsou tam ty horyzonty, jelo auto v protisměru, řidič se lekl a strhnul volant zpět. Bohužel se vrátil tak moc zpět že chytnul pravým kolem krajnici, pak už se jen auto roztočilo, zaseklo o strohu a šlo na střechu. 2 lidi z auta vylezli, 2 vyřezávají hasiči. Dál nevím nic. Zkočil sem do auta a jel pomalu s husí kůží na zádech domu přes třebonín. Klucí kurfa jezděte všeci vopatrně!
  9. problém se startem! Prosím o radu! Sousedka dneska jela na nákup, vrátila se k autu a už motor nenaskočil... Jendá se o octavii TDi 66kw rok 2000 facelift Normálně otočím klíčem, startér jede, motor bud nechytne, nebo chytne a hned chcípne, nebo chvilku vrčí a po pár vteřinách zdechne. Na VAGu není žádná chyba, vůbec nikde, všude je nula chyb. Na přístrojovce taky žádná kontrolka nesvítí. Když to chytne, vrčí to normálně na 4 válce, myslim že triskama to nebude. Zkoušel sem odpojit hadice mezi čerpadlem a filtrem a z filtru sát pusou naftu a jde to, je možný že odešlo čerpadlo?
  10. taky neni problém jsem z českého krumlova, takže jihočeši se můžou ozvat
  11. imo to není, za prvé by blikala kontrolka, za druhé by to bylo zapsané v chybách... taky mě to napadlo. Ale i tak to tím neni, někdy zdechne hned, někdy vrčí třeba 10 vteřin a pak kuckne a zdechne... fakt to vypadá nějakým způsobem na dopravu paliva..
  12. přidávám další problém se startem! Prosím o radu! Sousedka dneska jela na nákup, vrátila se k autu a už motor nenaskočil... Jendá se o octavii TDi 66kw rok 2000 facelift Normálně otočím klíčem, startér jede, motor chytne, ale za pár vteřin zdechne. Na VAGu není žádná chyba, vůbec nikde, všude je nula chyb. Na přístrojovce taky žádná kontrolka nesvítí. Když to chytne, vrčí to normálně na 4 válce, myslim že triskama to nebude. Zkoušel sem odpojit hadice mezi čerpadlem a filtrem a z filtru sát pusou naftu a jde to, je možný že odešlo čerpadlo?
  13. jen tobě svítí zeleně, já mám přefacelift budíky a dálku mám modrou normálně
×
×
  • Vytvořit nový...