Přejít na obsah

zattrix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zattrix

  1. nmáš špatně zapojené, dodělávané rádio?
  2. Taky mi blbne denní svícení (FII r.v. 2007). Nejsem si jistý přesně čím to je, ale tipuji to na relé anebo špatné dobíjení - malé napětí při startu. Někdy denní svicení jede i několik startů po sobě bez problému, jindy nesepne vůbec a někdy sepne až 5-10 sekund po nastartování.
  3. Poslední dobou často při startování musím trochu dýl točit a někdy třeba pak nenaskočí světla (nesepne denní svícení, případně naskočí se spožděním). Myslel jsem, že je to baterkou má již víc než tři roky, ale tu jsem nechal změřit na i na zátěžovém a vše ok. Takže to vypadá spíš na špatné dobíjení. Kolik má sprvaně dobíjet FII 1.2htp, baterka je 44Ah? Případně kde hledat chybu? Doplněno: na VAGu žádne chyby nejsou. Dík za radu.
  4. Takže včera jsem obdržel po deseti dnech zpět auto. Barva červená corrida 05/2007. Měnilo se i sklo, praskání bylo prý špatným tmelem. Přechod na zadním sloupku není zcela ideální až bych řek, že je tam schod a jedno smítko tam je v laku. Podrobně jsem zatím neměl čas to zkoumat nic z toho není poznat z metru od auta jen při bližším zkoumání. Odstín je trefený pěkně. O tom, že je auto vevnitř uklizené jen naoko ani nebudu mluvit třeba na pásu a plastu sloupku je otisk ruky a rozmazaný tmel... Dělali mi to v Autoprofit Galanta, SK.
  5. Tady mají lakovnu vlastní a doufám, že odstín trefí protože podstupovat toto znova se mi nechce... EDIT: Takže ani na dnes to nestihli prý zítra. Aktuální stav je, že nemají nasazené dveře a nalepené sklo. Neuvěřitelné!
  6. Vypadá to, že na Slovensku (konkrétní servis uvedu až bude auto doma) tohle nejsou schopni za týden vyřešit! Respektive začnou řešit co s tím až ve chvíli kdy jim tam dáte auto i přes to, že vědí měsíc předem o jaký půjde úkon. Zaráží mě, že k tomu neměli všechny potřebné informace a materiál předem, když ten případ stejně posílali (foto střechy) do Škodovky na posouzení. To opravdu Škoda neposkytne svým servisům informace, které je potřeba anebo jsou v tom servisu takoví ignoranti? Pak po týdnu řeknou, že to nemají udělané a mezitím mlží! Takže na úkonu, který měl původně trvat 5 dní potřebují o 4 dny navíc?! Kdyby to byl den navíc tak ok, ale 4?
  7. Taky mi dnes volali, že je popraskaný i tmel a že jej museli celý vybrousit. Auto je v servisu už od začátku týdne a prý mi ho dají zpět nejdříve v ponděli počítal jsem, že by to do pátku mohli stihnout...
  8. Dneska mi volali, že to uznávají jako vadu (týden poté co jsem s tím byl v servisu) a budou celou střechu stříkat nanovo = týden bez auta, ale až koncem března dřív to nestíhám.
  9. Lakovali Ti celou střechu nebo jen ty části? Jak dlouho jsi měl auto v servisu?
  10. mám taky coridu, vypadá to podobně jen je to hlubší a některé jsou jako hvězdička (mají 3 konce) a je to v tom důlku na kraji střechy takže nehty to nejsou
  11. Projevuje se to tak, že v tom malém prohloubení co máš na okraji střechy jsou praskliny v laku. Na mém autě je to při mytí "pěkně" vidět mám barvu červená corida a ty praskliny jsou černé a i poměrně hluboké.
  12. Díval jsem se na to a mám to taky, jenže auto už je po záruce. V květnu bude mít 3 roky. Co teď? Lze to nějak řešit, anebo pouze na vlastní náklady?
  13. Týká se tady ten problém i 44kw 6V a 51kw 12V ve FII?
  14. zattrix

    Predni mlhovky

    Jen jsi předělával kulaté na corner? Můžeš sem dát/anebo poslat ten návod? Já bych potřeboval namotnovat kulaté, teď nemám žádné. Dík
  15. zattrix

    Fabia II RS

    http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle.ASpx?AR=244125 the vRS likely to cost less than £16,000
  16. zattrix

    ako startovat

    Když nemáš aktivované předčerpání paliva při otevření dveří řidiče, tak se tuším dělá během toho. Jiný důvod mě nenapadá.
  17. Ono je jedna věc šírka venku a druhá vnitřní rozměry, tam už to ve FII tak špatné není si myslím... třeba Ibiza ač na nové platformě mi přijde menší vevnitř.
  18. I FII se dělá bez dálky pouze klíček. Dálkové ovládání pouze odemyká imobilizér vypne až klíč v zapalování. Ty dvě části jsou zcela oddělené.
  19. zattrix

    KODOVÁNÍ BSG

    Já mám koupené na začátku května 07 takže je to jedna z prvních FII.
  20. zattrix

    KODOVÁNÍ BSG

    Jaké označení by měla mít správná jednotka do FII? Případně liší se to verzí sw? Potřebuji aby měla CAN (rozeznala i zadní dveře), uměla dodatečné setření, tripling, setření při zařazení zpátečky a aby s ní správně ukazoval palivoměr. Dík
  21. zattrix

    KODOVÁNÍ BSG

    Měla by být z Roomsteru, přikládám foto. Zkusím sehant jinou.
  22. zattrix

    KODOVÁNÍ BSG

    Mám FII 1.2 htp. Měnil jsem BSG, měl jsem 6Q2 a vyměnil za 6Q1. Mám dodělávaný Maxidot. Po výměně mi ukazuje naopak ukazatel paliva, naopak se počíta i dojezd. Kódování jsem dal z původní jednotky, zkoušel jsem si i spočítat kódování podle pdf co tady bylo pro F I, ale výsledek byl pořád stejný. Nevíte někdo čím to je? Lze to spravit kódováním anebo je to zapojením či verzí softwaru jednotky? Dík za radu.
  23. Článek o FII faceliftu i s pár obrázky
  24. No je to napsané i v příručce k autu. Nepíšeš co máš za motor, ale obvykle výměna 15t km nebo za rok. Podle toho co nastane dřív.
  25. Záleží jestli budeš dodělávat originál (pak je to tak jak je tam napsané - musíš měnit) anebo seženeš neorigo jen motorky co se dávají namísto kliky.
×
×
  • Vytvořit nový...