Přejít na obsah

Lala07

Uživatel
  • Počet příspěvků

    82
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lala07

  1. A nevíš zda existuje nějakej mezikus nebo přechodovej kabel z jednoho typu konektoru na druhý?
  2. Zdar, má OII r.v. 2005. Přední sedadla bez výhřevu. Dostali se mi do ruky sedadla s výhřevem. Tam je pro vyhřívaní samostatný konektor. Ale konektor k vakům (žlutý) byl rozměrově jiný než u mých sedadel. Předpokládal jsem, že budou ty k vakům shodné ale bohužel => nemohl jsem z důvodu el.připojení použít jiná sedadla. Liší se ty konektory k vakům z toho důvodu, že je rozdíl sedadla s výhřevem a sedalo bez výhřevu a nebo je to tím, že od určitého MR došlo k "vylepšení" a změně žlutého konektoru k vakům obecně u všech sedadel? Díky za info.
  3. a nevíš zda to čidlo je stejný pro auta jak s climatronicem tak s climaticem?
  4. a kde to čidlo je? popř.kolik stojí?
  5. Zdar, mám OII s climatronicem. Letošní rok se mi zda že to málo chladí. i když to dám na 16 je to bída. Srovnám-li funkci s několika našima služebníma OII s Climaticem nebo Climatronicem ...tak v nich mrznu. Navíc po zapnutí režimu Auto v tom jakoby šumí. Co by to mohlo být? Dík za tipy a radu.
  6. Chlapci a chalani....nerad bych aby to tady dospělo k nějaké bitce.....vaše nazory jsou fajn....fakt nejsem tupej a vím jak demontovat dveře....ale o to mi nejde a na to jem se ve fótu neptal! Dotaz je jasný!!!!. Po výměne vložky zámku je zaměnnost dveří možná? Převážně z hlediska el. funkce...bude vše fungovat?
  7. Nechce se mi právě měnit celý nosič s el.pohonem dveří....je to komplkovaný...je to nejtovaný...odvrtat...vyndat blbě se s tim manipuluje....te´d souvísející kabeláž no moc složitý....
  8. No to by byli soudruzi v Boleslavi trotlové....kdyby dávali komfortku do dveří....velká pravděbodobnost při poškození dveří že se poškodí....tak nikdo mi neřekne nic k té záměně? Bude to fungovat nebo ne?
  9. Mám poškozené LP dveře. Mám možnost sehnat kompletně nastrojené dveře tj. okna, zámky, zracátko. Co musím udělat aby mi to fungovalo v autě? Mechanická montáž-výmena dveří...to je jasný.Poté podle mne stačí je vyměnit vložku zámku a jinak vše (el. okna, rádio, zracátka) bude fungovat...je to tak?
  10. Díky za tip....něco takový co se nasadí a zmáčkne ten pružnej nýt jsem zvažoval....ale ten nástavec na gilu mne nenapdnul
  11. Koukat se ani nemusíš....šroub je tam jen jeden co pojišťuje celou masku ke kapotě....a je u znaku ŠKODA. Jinak jsou tam ty plastový pružný čepy....mám pocit že jak je budu chtít zmáčknou že prasknou a je to v háji....proto bych rád nějakej trik
  12. Mě jde o to demontovat celek (chrom+žebra) pokud je to na šroubcích pak je to OK....myslel jsem že je to právě na těch plast. jazýčcích...
  13. Zdar, potřebuji demontovat masku chladiče se znakem škoda z přeního víka. Masku drží několik pružných plastových čepů. Jak na to abych je nepoškodil a maska šla opět namontovat? Máte někdo zkušenost ? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...