Přejít na obsah

petr.oct

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení petr.oct

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nene, Passat (ale) CC a sleva z fleku 12%. U superba mi kamarád ve škodovce nabízel 10-11% taky z fleku. U VW je dobrý teďka úvěr Light, kdy máme rpsn tusím 6.9% nebo tak nějak.
  2. Ber Superba, Passat je hrozně "starý" - designově a prostě celkově (alespoň za mě). Za mě teda Superb ;-). Co se týče slevy na Passata, já dostal 12% z fleku ;-).
  3. Takže kolegův Superb II problémy (má někdo podobné?): + Někdy na čtverku nechutně zadrnčí račící páka a motor jakoby se dusil, nejede. Přitom rychlost 50 a otáčky okolo 2 tisíc. + Při dešti a následném otevření okna píská okno. Díky za info! Jinak s mlhovkama jsme už byli taky na výměnu.
  4. Přesně to podsvícení atd jsem myslel
  5. Tak VW už stáhl nabídku 5ti místného z konfigurátoru, takže na tom něco bude... nejspíš
  6. Může mi někdo, prosím, napsat, co je potřeba pro změnu Columba na RNS-510 do Passata CC? Jak zvenku, tak uvnitř (logo atd.)? Díky
  7. Teď jsem dostal informaci z importu, že se 5ti místné CC prozatím ruší, resp. posunuje. Z nějakých důvodů se nelíbilo a předělávají ho. Prý nejbližší termín výroby 10tý týden v lednu. Tak jsem to změnil na 4místné, ať si pro něj můžu co nejdřív zajet.
  8. Jaký máš termín dodání? Podle všech prý trojsedadla ještě nenaběhly do výroby.
  9. Trojmístné zadní sedadlo, opěradlo asymetricky dělené a sklopné, sedák nedělený, 3 opěrky hlavy, středová loketní opěrka, průvlak pro přepravu dlouhých předmětů 3 900 Kč Opěradlo zadních sedadel asymetricky dělené a sklopné, sedák nedělený 4 700 Kč Tudíž oproti 4místnému je levnější o 800. Já objednával před 14ti dny
  10. Moc pěkný ten ten Superb II Combi v té béžové + béžový interiér, hliník dekor + střecha, akorát pro mě jako "náctiletého" by to bylo až moc usedlé.
  11. petr.oct

    Superb 2

    Bral bych TDI (103kW). Cena oproti 1.8tsi je stejná, hlučný ten motor není a když jezdíš dálnice a tak svižněji, vyplatí se nafta. Benál budeš muset "asi" víc točit, u nafty to pěkně táhne odspodu. Záleží co chceš ;-). Nejezdit 35kkm ročně a dálnice, vezmu si taky benzín.
  12. Už i kolega si stěžuje na sériové audi v SII, asi na tom něco bude
  13. petr.oct

    cena a sleva

    Už je fuč, byla to skladovka minulý modelový rok. Ale objednal sem si nové cc
  14. Jo a jeste jedno. CCko uz se dela i jako 5ti mistne, je o par stovaku levnejsi. Vzal jsem si ho jako 5ti mistne, clovek nikdy nevi, kdy se misto bude hodit
×
×
  • Vytvořit nový...