Přejít na obsah

jiricajthaml

Uživatel
  • Počet příspěvků

    120
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 429 zobrazení profilu

Oznámení jiricajthaml

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Tak najeto 6200 km a pravej kulák v háji a říkal mi mechanik, že levá strana horní a dolní zadní ramena mají prasklé silentbloky, ale zatím to neřeším-najízdě není poznat. Tak uvidíme.
  2. Jakýkoliv 5W40 a hlavně za litr max. 100,-. V životě bych nedal za lisr oleje 400,-!!! Mám najeto cca 250000 km a žádnej problém.
  3. Tu jsem samozřejmě našel taky, ale moc se toho nedozvíš, žádné relevantní info. Hledal jsem všude možně ale nic víc nikde. Proto třeba tady bude vědět někdo víc.
  4. Dlouhou dobu mi vrtá hlavou jestli tuto verzi viděl někdo na vlastní oči. Je možné, že byla určena jen pro západní trhy. Ale jedno vím jistě, mohlo to být v letech 95-97. Měl jsem originál prospekt, tuším že jsem ho měl z autosalonu Hudousek Štíty, byl zhruba na 2-3 strany, který se věnoval právě tomuto modelu. Bylo to v době, kdy měl být uveden na trh, a mělo to být vyráběno v malé sérii. Měli jsme v tu dobu také Felicii, ovšem LXi. Vzpomínám si, že jsem na to koukal jako na zjevení. Bylo to něco na tehdejší poměry. Také si vybavuju, že tam byli k dispozici 3 speciální perleťové barvy, jedna z nich byla 100% bílá, to si vybavuju jak dneska. Měli jiné elektrony, tuším že i přední masku a vzadu možná decentní spojler. V interíéru byla tuším kůže, ale to si nejsem jistej. Mrzí mně, že ten prospekt jsem už nikde nenašel.
  5. Tak Zinngery nahozený, sbíhavost hotová, Bilsteiny taky, takže odhaduju tak 5 let pokoj-za rok tak 10 tis. km.
  6. Mám tam plastovej a v pohodě. Vždycky je to špatnou montáží. Jinak to nemůže upadnout.
  7. Tak 50 tis najedu tak za 4 roky, takže jsem v klidu. Dnes jsou hotový ty Zinngery, ještě sbíhavost a hurá do akce. 10 tis. za ramena-nikdy!!! Jo a ještě jsem dal nový tlumiče Bilstein.
  8. Díky za info. Jdu do nich.
  9. Nazdar, prosím Tě, jak se Ti osvědčili ty Zinngery? Chci je koupit taky. Mám supa 2,8. Díky, Jura
  10. jiricajthaml

    ABS?

    Já jsem měl to samé a stačilo si pohrát se snímačem ABS. Je umístěn na každém kole vepředu v přední části. Kolikrát ho stačí povysunout nebo naopak zadunout.
  11. Zkusil bch na aukru z nějakýho starýho superba. Je tam toho dost.
  12. Jinak díly na škodovky za perfektní cena a kvalita prvotřídní: www.hanza-autodily.cz Beru pouze tam a max. spokojenost a seriozní jednání.
  13. Nevím odkud jsi, ale v Bystročicích mezi Olomoucí a Prostějovem je vrakáč. Tam mají snad všechno-škodovky, VW, ford..... Tam seženeš vše a za rozumnou cenu.
  14. To je nějak drahá kladka, na superb 2,8 stojí 950,- a za 15 min. si ji vyměním sám.
×
×
  • Vytvořit nový...