Přejít na obsah

lostsoul

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli lostsoul

  • Narozeniny 5.6.1981

Oznámení lostsoul

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. tak dnes jsem vyměnil čidlo a je pokoj. To co sem tam měl, které mi bylo vyměněno v servisu byl čínský šmejd !!! Dejte si bacha na nepoctivé prodejce, kteří vydávají levná čidla z číny za originály !!
  2. No me se zda ze ty zeleny cidla teploty stojí za hovno !
  3. takže po napíchnutí na Vag, teplota motoru 90 C na budíku ukazuje jen 65 C. čili zase špatné čidlo, vydrželo celý měsíc :-D už jsem objednal nové.... Radius - u tebe to asi bude termostat....
  4. ve čtvrtek bych měl mít půjčenej kabel, tak to napíchnu pak sem hodím jak jsem dopadl...
  5. tak to už jsem vyměnil před měsícem...neříkej mi že jsou všechna špatná
  6. Takže vyměnil jsem termostat a problém stále přetrvává, poradí někdo ?
  7. Takže pánové. Ochladilo se a opět tohle téma musím nakousnout. Před 14 dny jsem opět vyměnil čidlo teploty, jelikož budík mi neustále ukazoval 0 stupňů. Po výměně cca 2 týdny vše jde v pořádku, a budík ukazoval 90 stupňů. Dnes jsem si všiml při jízdě za chladnějšího počasí ukazuje budík střídavě cca 80 C a 90 C. Neukazuje to ale skokově nýbrž postupně to padá nebo stoupá. Tak mi řekněte je toto normální ? To je hrůza, už nevím co bych vyměnil. čidlo nové, termostat v prosinci 2009. tak poraďte prosím !
  8. prosím tě, já vyměnil termostat, čidlo teploty a nic. teplota padá stále. A co se týče zátěže při normální jízdě, tak tě ubezpečuji že jízda na 5 rychlostní stupeň někde na 1700 otáčkách není pro TDI žádná zátěž....
  9. no já jsem tam narval lepenkový papír taky, ale nepomáhá to...
  10. Ted jsem jel domů cca 60 km, přišel jsem na to že když dám ventilátor na polohu 1 teplota tolik nepadá. Prostě auto, když nedostává čoud, tak teplota padá. jakmile ho dostane, třeba jízdou do kopce, jde to nahoru. Pokud mi nikdo nic jiného neporadí, kašlu na to a neřeším to dál. Pokud je topení přesně uprostřed, bez problémů mi drží těch 85 C.
  11. Jo před tím to fachalo normálně. Štve mě jen že pokud to topení dám na max hned po nastartování tak ani po ujetí 20 km, prostě teplota nevyleze na 90 C. Už si nevím rady, a prachy se mi do toho sázet nechce - nasypal jsemm už dost....
  12. Zdravíčko pánové, mám tady jeden neřešitelný problém. Co začaly mrazy, objevil jsem že při zapnutém topení na max, mi padá teplota.Včera při jízdě v -15 C, auto ani neohřálo. Dnes logicky udělána výměna termostatu, ale problém přetrvává dál. Jen se mi zdá, že i když ručička teploty pomalu spadne i na 60 C, auto topí pořád stejně. Pokud vypnu topení, teplota se vyšplhá i na volnoběh na těch 90 C bez problémů a při jízdě drží. Jakmile zapnu topení, okamžitě klesá dolů - pomalu. Teplotní čidlo je měněno před 2 měsící. Diagnostika bez jakékoliv závady. Tak poradíte, už nevím co s tím.
  13. neměj strach dává se long life olej, je na to přímo přizpůsobený....
  14. lostsoul

    rozvody

    já jsem koupil auto, hned jsem dělal rozvody - pro jistotu - nevěřím nikomu - a mám klid
  15. Máš prodloužený interval servisu,já osobně bych asi olej neměnil.měl jsem to tak na BMW E46, tam byl interval 30000km, ale zkracoval se podle stylu jízdy. Nevím jestli to tak má i škoda. Je to na tobě, pokud chceš přejít na klasické intervaly-pak přejdi.
×
×
  • Vytvořit nový...