Přejít na obsah

Jarrku

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jarrku

  1. Jarrku

    zamknutie kapoty

    ano má INSP info zdeINSP
  2. Ano INSP po 364 dnech OIL po ujetí Km
  3. Mám uplně ten samý problém,kdo poradí kama to zatíká.
  4. používáš RDS anténu?jak to funguje?
  5. Čau lidi kdo poradí autem jsem přijel domů na druhý den chci odjet a auto nejede normálně točí a nic,v průhledné hadičce od filtru není nafta.Kde hledat závadu?
  6. Jarrku

    (O1) Popelník

    mám ten stejný problém to ozubení prasklo
  7. Co by taková přestavba stála?
  8. Jarrku

    Přední světla

    Že se světla z mé fotky nevyrábi vím ale sháním něco podobného můžeš mi poslat nějaké odkazy na různé tuningové stránky? Neříkejte mi že se vyrábí jenom jedny tuningové světla na Octu. Vždyť je to krásný auto na tuning.
  9. Jarrku

    Přední světla

    Čau auto máš opravdu SUPER ale mě se zrovna tyto přední světla moc nelíbý chtěl bych něco podobného co je na fotce
  10. Jarrku

    Přední světla

    Já bych mněl nějakou takovou představu
  11. Kdo poradí? Nevíte někdo jestli by pasovala tato nebo podobná světla Obrázky světel
  12. Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí?
  13. Jarrku

    Přední světla

    Mně se jedná spíš o to co říká vyhláška o zásahu do světel.
  14. Chtěl bych něco takového ale nevím jestli by stím byl problém u policie.Nezná někdo presné znení vyhlášky okolo světel.
  15. Prosím o radu z hrůzou jsem zjistil že mám pod autem skvrnu od nafty tak jsem zjištoval kde to prosakuje a zjistil jsem ze to kape okolo čerpadla jak je napojená tá kostka co sní jdou kovové hadičky. Otázka zní jak moc je finančně náročná oprava nebo výměna,po dovolené neoplívám penězi.. nebo jak to opravit sám. Děkuji za odpověď.
  16. Prosím o radu z hrůzou jsem zjistil že mám pod autem skvrnu od nafty tak jsem zjištoval kde to prosakuje a zjistil jsem ze to kape okolo čerpadla jak je napojená tá kostka co sní jdou kovové hadičky. Otázka zní jak moc je finančně náročná oprava nebo výměna,po dovolené neoplívám penězi.. Děkuji za odpověď.
  17. Na to že jsi skušenější uživatel fora tak ani nevíš kde je co nabízeno Dílenský manual
  18. ohledně toho kabelu nevím ale bezplatny free program na to asi neseženeš jedině warez a jak známo kopirováním porušuješ zákon.
  19. Nevím ale píšou všude nekupovat modrej kabel,výrobce China. Důvod: špatná komunikace kabelu.
  20. Chtěl bych vyměnit celé spodní čalounění,mam takové divně šedé. Jak je to z demontáží interieru a sedaček je to moc složité? má někdo z touto výměnou zkušenosti budu rád za každou dobrou radu.
  21. Taky sháním někoho, kdo by mi opravil a změnil podsvit budíků, někoho kolem Olomouce, Přerova, Prostějova atd. zatím vím jenom o Vašovi je někdo další?
  22. Můžeš dát nějaké foto pro inspiraci?
  23. Co si myslíte o této nabídce Prodám návod na nefunkční budíky octavia | 6. června 2009, 12:54:12 Poradím jak na nefunkční budíky: spadávaj vám na budíkách ručičky tak mužu poradit je to závada z velkovýroby dá se odstranit vyzkoušeno na svých budíkách nešly a zpadávaly ted šlapou na 100% odskoušeno žádný podvod bud poradím na dálku a pošlu foto co a jak nové budíky ve znač ser. Stojí 9000kč a ostatní si učtujou za opravu 1900kč.///moje cena 600,-kč/// Pepik.kadlec@seznam.cz tel:6033012 inzeát Co nabízí tak závratného?
  24. Dnes jsem kontroloval nefunkční budíky byly odpojené a vytažené ,zjistil jsem že tam nemám některé kontrolky nejvíce mě zarazilo že tam není a Prostě tam jsou jen dírky má to tak být nebo je něco špatně? Octavie Kombi 1.9TDi Rv 2000
×
×
  • Vytvořit nový...