Přejít na obsah

ttinka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ttinka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak to by bylo super, já osobně rádio neposlouchám vůbec, ale když je redukce... :). Jsem fakt hodně nahlodanej, protože originální Bolero mě čim dál tim víc štve a štve... :).
  2. Vypadá to dobře, jsem hodně na vážkách... :-). A jak je to s instalací? Je to "Plug&Play" a nebo je potřeba něco někde dodělat, případně v autě nastavit atd? Kompaktibilita s origo multifunkčním volantem je taky ok? Omlouvám se za lamský dotazy, ale zrovna toto je pro mě španělská vesnice a nerad bych koupil něco co mi bude fungovat taknějak napůl... :-).
  3. Díky za odkazy. Docela se mi líbí to M400. Mohl bych pak poprosit o info jak šlape až dorazí? Hlavně jestli to spolupracuje tak jak má s multifunkčním volantem a HF.
  4. A mohl bych poprosit o typ nebo odkaz o co konkrétně jde :)? Díky
  5. Zdravím, uvažuji o výměně originální jednotky Bolero ve svém S2 (2012) za nějaký modernější systém s Androidem. Chtěl bych něco co bude bez problému komunikovat jako originální jednotka s HF a ovládáním na volantu a hlavně na tom půjde normální navigace jako třeba Waze. Co jsem zatím koukal, tak nejvíce se mi líbí toto https://www.2din.cz/autoradia-skoda-superb-2/autoradio-geborn-android-agb830/, ale ta cena... 15 tisíc mi přijde už docela hodně. Z čínských radií mám trochu obavu a určitě nechci kupovat nic z Ali a spol. Existuje něco spolehlivého a funkčního v ceně řekněme do 10 tisíc co koupím tady v ČR se zárukou? Předem díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...