Přejít na obsah

honza hlach

Uživatel
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli honza hlach

  • Narozeniny 14.6.1982

Návštěvy profilu

1 835 zobrazení profilu

Oznámení honza hlach

Nováček

Nováček (1/14)

13

Popularita

  1. Tak jsem před létem koupil do potkávaček Osram Night Breaker Unlimited a už mi obě praskly. Výdrž dost špatná za ty peníze :-/
  2. To co sem dával LeMo je přesně to co bych chtěl. Nebylo by to ani drahé ani příliš náročné na výrobu. Jen bez homologace :-/ Denní svícení v mlhovkách, nebo kdekoliv v dolní části masky nijak nezvyšuje bezpečnost. Stačí malá vlnka na silnici a to auto už skoro nevidíš.
  3. Tak já za víkend najel něco přes 500 km z ČB do Prahy a zpátky. Auto naložený (2 dospělí, dítě a plno věcí). Klima zapnutá nonstop. Na dálnici jsem jel tak 160, na okreskách 120. Spotřeba 7,4 litru :-(
  4. Tak jsem dnes ráno taky vypouštěl levé zadní dveře, pěkně v nich šplouchalo. Měl jsem tam tak 3 decky.
  5. To je jasné, že to není homologované.
  6. Alarm mít nemusíš. Já to nezkoušel, ale na displeji se mi při vystupování z auta vždy ukáže nápis: Pozor na safe
  7. Na internetu je plno shopů. Stačí hledat na googlu. LED TUBE FOR HEADLIGHTS například. Jen si nejsem jistý jak půjdou světla otevřít.
  8. Přemýšlím teď o koupi LED trubice (jako má třeba AUDI) a namontovat to přímo do světel. Ale budu muset za elektrikářem.
  9. Stačí 3 nebo 4 proužky kvalitní oboustranky a máš vystaráno. Minulý týden se mi jedna pani šoupla bokem auta o přední nárazník a SPZ se ani nehla.
  10. Já mám tohle koupené z Aliexpressu.
  11. Nenechal jsem kola převážit. Je to slabounká vrstva, rovnoměrně rozprostřená po celém kole. Přímo na stránkách výrobce (teď nevím jestli Plasti Dipu nebo Foliatecu) dělali test před a po nastříkání. Váha fólie na kole je tak zanedbatelná a tak rozprostřená, že to nemůže změnit vyvážení kola.
  12. Kryty na šrouby jsem jen zlehka nastříkal. Vnitřek kol jsem také stříkal, aby ta stříbrná nebyla vidět při bližším pohledu. Z vnější částí jsou 4 vrstvy a na vnitřní části tak 2 vrstvy.
  13. Přesně tak. Mám v plánu vše chromové (rámeček masky a označení na kufru) předělat do černé, tak aby na autě byly jen dvě barvy.
  14. Rapida jsem kupoval primárně pro ženu jako auto do města, proto se mi líbí, že to alespoň trochu chrání disky proti škrábnutí. A vzhledově se mi to také líbí. Je to skoro to samé jako Prestige originál SA.
  15. Já právě chtěl černá kola, ale nechci 17. Tak jsem si jen přebarvil 16 a to samé pak udělám s koly na zimu.
×
×
  • Vytvořit nový...