Přejít na obsah

Matias.N

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

Oznámení Matias.N

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, taky mam zajem o jeden kus kabelaze k tempomatu do Fabie I.

    Kontaktuj mne prosim na mail: miroslav.pesak@seznam.cz

    Diky.

  2. Blikalo Ti to hned po koupi, nebo to začalo samo? Nedělal Ti tam někdo něco s diag? nemáš vypnutý nějaký bagy přes diag v jednotce?
  3. Omlouvám se za pozdní odpověď, byl jsem mimo. jestli máš zájem, tak mi dej objednávku na repres.eu, nějak nestíhám ty fóra číst. Jsem zasekanej. :-( kabely budou středa, čtvrtek. Martin

  4. Měl bych zájem o kabeláž k tempomatu na octavii 1,9 TDI 02

  5. No jestli máš na takovýhle auto, tak by jsi mohl mít i cca 8tis na origo hex-can od Rosse. U nás koupíš buď v Motordiagu, nebo u Svobody v AutocomSoft. Máš zaručenou bezchybnou funkci a update. jestli umíš trošku anglicky, tak si můžeš tahat update přímo od Rosse, tam jsou o pár kroků napřed, protože Svobodovo přeložené verze jsou osekané. A vynaložené prostředky navíc oproti klonu se Ti vrátí starostma proč to nemaká, atd. Např. po již zmiňovaném updatu.
  6. Jestli jsi blízko Teplice, tak to přivez. Podívám se Ti na to. Jestli to máš blíž do Phy, tak zkus chiptunera (vw-club, dieselpower)
  7. Odpor se dává na zamyk./odemyk. vodič. Ale jen na jeden. Jinak Ti to bude pořád např. zamykat a neodemykat.
  8. Jestli Ti nikdo neodpoví do středy, tak Ti řeknu. Jdu zítra koupit po jednom do Škodovky a ve středu jedu do Stu a porovnám a případně nakoupím, ale myslím si že ano. Myslím si že jsou použité most iso, mini iso a iso. A pak ještě jedny na pojistkový panel.
  9. Ahoj všichni, mám dotaz, jaké piny se používají v koncernových vozech v konektorech např. KS, konektorech stahovaček oken, připojení dveří do sloupků atd. Díky. Vím jen škodovácká čísla, ale ve škodovce to je za hodně peněz. Tak se ptám zda to jsou standartní ISO a miniISO konektory, samo je mi jasné že budou samci i samice. :-)
×
×
  • Vytvořit nový...