Přejít na obsah

Laam

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    480
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli Laam

  • Narozeniny 24.8.1970

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    340505248

Oznámení Laam

Nováček

Nováček (1/14)

29

Popularita

  1. nezabite ma, ale musim to z mojej strany zrusit. Manzelka nemoze, syn tiez uz nemoze , dceru samozrejme nevezmem (vsak ze) a sam vojak v poli je na .... Prajem krasnu zabavu .
  2. Tak ja dojdem so synom uz v piatok podvecer. Preto sa pytam ci je neaka dvojpostelova izba volna na chatke. Ak nie tak mam rezervacku vedla v arealy.
  3. no ja urcite pojdem smer MAKOV
  4. este nee, v pondelok. normalne problem zohnat dobrého lakirnika a v primeranej cene .
  5. tu aj niekto nedavno predaval vojensku verziu http://www.eurooldtimers.com/cze/inzerat/60599-skoda-superb-3000-952-kfz-21.html
  6. dlho nic, co ??? tak tu je jeden: Sousedí cigán s černochem a říká si, jak to, že má všechny děti krásně černý, zatímco on má jenom hnědé. Ptá se ho: "Poslouchej černochu, jak to děláš, že máš děti takový černý a já je mám všechny takový vybledlý?" Černoch se usměje a říká: "Podívej,máš ho 25 cm dlouhýho a 6cm v přůměru?" Cikán zavrtí hlavou: "No, to a...si ne." Černoch se plácne do kolen a se smíchem zvolá: "No tak to je jasný, to ti tam jde světlo!"
  7. ahojte vospolok. ake mate auto vy ???
  8. Dobry den vospolok, tu je jeden kovbojsky: Poloha na Ródeo - návod (len pre mužov): 1. Obráťte ženu na brucho, 2. Opatrne do nej vniknite, 3. Uchopte jej prsia pevne do svojich rúk, 4. Potom jej jemným hláskom šepnite do ucha "Tvoja sestra to má tiež takto rada"...... od tejto chvíle je nutné udržať sa aspoň 8 sekúnd .
  9. to vies, piate dvere su piate dvere.
  10. zatial som vedle, ja totizto strasne chrapem po tolko piv a skotskej .
  11. No ok, zatial si nechavam rezervaciu v susednom Penzione. Je to izba s toaletami, takze troska luxusu oproti tym chatkam .
×
×
  • Vytvořit nový...