Přejít na obsah

vituzzo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vituzzo

  1. Myslím, že problém je v tom, že pokud zadáte na začátku špatný login, jednotka se zablokuje a je potřeba čekat dalších 10 minut. Při třech špatných pokusech se doba zdvojnásobuje. Pokud ovšem vypnete klíček, oněch 10 minut běží od začátku. Chybou samozřejmě bylo zadání pouze čtyřmístného pinu. Tím, jak jsi neustále laboroval se zapnutým zapalováním, jsi nechal uplynout tu dobu a pak se povedlo přihlásit.
  2. Ahojte, pokud by nekdo chtel, tak mam jeden D dot, ktery jsem mel namontovany v Sharanu a auto jsem prodal bez nej. Bez problemu mi fungoval. Pri demontazi jsem ponechal od konektoru cca 5 cm dratu, takze bude asi treba je prodlouzit. Montaz mi zajistoval tenkrat sam Kamil Dolezel, takze tu nenabidnu. Mozna bych dohledal nekde navod, ale vicemene nabizim akorat krabicku. Jestli ma nekdo zajem at mi napise na mail vitpicek@volny.cz ....necham ho za 1500,- vituzzo
  3. Hezčí než Nafta by bylo DIESEL,ne?
  4. Mám tam Interiér, neboli teplota uvnitř vozu ŘJ08 blok 002 pozice 2 a krouťák Nm 01/020/1, ale mám Sharana, tak u Škodovek to možná bude trochu jinak.
  5. Kamile, myslíš, že je nějaká šance, že budeš umět psát po třídrátu do spodního řádku? Nebo je to prostě úplně passe? Vituzzo- Sharan,Liberec
  6. Kamile, chci se jen zeptat. Po upgradu D-dotu mi zmizel pozdrav.Následně pak nejde zadat ani přes menu D-dotu. Nechá se někde v konfiguračním softu nastavit i pozdrav?
  7. Díky za radu, stačlio pouze updateovat a překonfigurovat hodnoty a vše chodí ok. Konfigurace se zdařila ok, vše napoprvé.Krásná práce, děkuji a budu se těšit na další update.
  8. A co by měl obsahovat update pro třídratovou verzi v nejbližší době? Pak se chci ještě zeptat. Stává se mi u některých hodnot, třeba napětí, že se mi načte pouze při volnoběhu a pak během jízdy už ne. Stejně tak u teploty interiéru. Ostatní jsou v pohodě. Nechá se nějak ovlivnit komunikace?
  9. Konfigurace z Windows by se týkala třídrátové i CANové verze? Příjde mi to být opravdu skvělý. Jak odhaduješ, že ti vývoj softíku bude trvat?
×
×
  • Vytvořit nový...