Přejít na obsah

kysilka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

916 zobrazení profilu

Oznámení kysilka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky, beru na vědomí, až budu mít přístrojovku, ozval bych se...
  2. Zdravím, hledám šikovného mechanika/elektrikáře, který mi vymění přístrojovou desku za verzi s maxidotem na (F) MR2005, Elegance, s PP a zprovozní ji včetně překódování ŘJ atd. Budíky si koupím sám, potřebuju zajistit jen montáž. Preferuju kvalitu, cena až v druhé řadě. Praha a blízké okolí. Nabídky prosím zde :-)
  3. Vážení, před týdnem se mi občas začalo ozývat jakoby kovové drhutí od PP kola, stočeného do plného levého rejdu při pomalém rozjezdu vpřed. Zvuk připomíná drhutí rezavého kotouče o destičky, což ale není můj případ, protože jezdím denně. Po rozjezdu zvuk zmizí, rovněž se nevyskytuje při rozjezdu přímým směrem nebo při couvání. Auto bylo v rámci reklamace u Auto Jarov v Praze, kde diagnostikovali vadnou levou poloosu (!) a vyměnili ji v rámci záruky, problém ale přetrvává dál, tak se tam chystám znovu. Máte někdo podobné zkušenosti nebo nevíte někdo o co jde? Díky. Fabia Combi Elegance, 1,4i 55 kW, MR 2005, 8000 km
  4. Denso Iridium IK-20 přece... stále jsem se ale nedozvěděl, jak sundat svépomocí ty indukční odpory na svíčkách. Pavel.
  5. Díky za odpověď... tohle chápu taky, ale je možné ty cívky sundat i svépomocí, popřípadě jak a čím? Díky Pavel.
  6. Vážení, při snaze o výměnu svíček (za lepší :-) jsem po sundání krytu motoru 1,4 16V 55 kW (benzín, série BKY) zjistil, že nelze povolit svíčky obyčejným klíčem na svíčky, ale na každé je nasazen ještě odporový člen, který nelze vysunout prsty ani značnou silou. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych si vydělal... Díky Pavel.
  7. Vážení, u žádné Fabie jsem zatím neviděl černou plstěnou izolaci, umístěnou na vnitřní ploše kapoty motoru, moje Felicia 1.6 ji tam má. Vyrabí se vůbec, je možné ji dokoupit samostatně? Díky P. Kysilka
×
×
  • Vytvořit nový...