Přejít na obsah

:Petr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    262
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem :Petr

  1. Ty podlahové (1K0889185) jsem koupil, ale jsou o dost větší. Ale neva, taky budu potřebovat. Ty v přední části jsou kde prosim pěkně?
  2. Rozpadají se mi gumové záslepky v zadní části střechy (viz. foto). Dnes to slečna ani vedoucí v autorizovaném (ZL) nemohli najít, tak jsem to po 20 minutách vzdal. Věděl by někdo nějaké číslo abych věděl co přesně po nich mám chtít? Předem díky.
  3. Potvrzuji. Olej jsem dával na jaře a nedávno jsem byl na STK, technik se mě 2x ptal jestli mám nastartováno... že prý tak tichý motor v O II ještě neviděl..
  4. Ahoj všem. Poslední dobou jsem si všimnul nepravidelného chodu motoru při studeném startu. Přisuzoval jsem to špatnému benzínu (už se mi jednou stalo). Dnes se rozsvítila kontrolka emisí, zajel jsem do Škoda servisu a prý "řada 1 - sonda 2, okruh topného proudu přerušení staticky". Pán říkal že lambda sonda, smazali závadu ale po pár km se kontrolka rozsvítila znovu. Dá se s tím cca 400km jezdit, nebo je lepší co nejdřív na opravu? Nepomůže na chvíli něco jako vyšroubovat, vyčistit...?
  5. Tak jsem dnes vytočil kola doleva, rána jako z děla a prasklá levá přední pružina. Doufám, že s tím dojedu do servisu. Dávat nechám asi orig. díly (o lepší variantě nevím). Mohl by někdo hodit objednací čísla na obě orig. přední pružiny na OII 1.6 FSI? Značené jsou modrou, červenou (oranžovou) a dvěma zelenými tečkami. Předem díky.
  6. Díky. Jde to vyměnit samostatně nebo musí být nová celá spojka?
  7. Poslední dobou se mi občas stane, že po nastartování se sešlápnutou spojkou je slyšet cvakání. Když spojku pustím, tak přestane, když ji zase sešlápnu už to necvaká. Neví někdo co s tím?
  8. Je mi jasný. Taky mám zkušenost, že pěnové čističe ve spreji jsou k ničemu. Mokré vysávání mě napadlo taky, jiná metoda asi není, zatím o nikom kdo má takový vysavačnevím. Zkusím pohledat... pokud nezbude nic jiného, asi budu muset zkusit dát vyčistit nějaké firmě Zatím díky za info.
  9. :Petr

    Zimné pneumatiky

    Jsem ještě nikoho kdo má i zimní rezervu nepotkal
  10. O víkendu někdo (nebo já) zapomněl dovřít levé zadní dveře a zůstaly jen zacvaknuté. Samozřejmě přes noc dost pršelo, takže odměnou byl mokrý sedák. Včera nebyl čas, tak jsem cestou pořádně topil aby to vyschlo. Jde klasiku, žádná kůže atd.. Dnes jsem to vytáhnul ven a samozřejmě tam zůstaly parádní fleky, nějaké tipy jestli to jde pořešit domácí cestou? Zespodu je potah přidělaný nějakými kroužky, tak mě napadlo jestli by to nešlo sundat a vymáchat aspoň v čisté vodě, ale nevím jestli bych to dokázal nasadit zpět ...
  11. Tak svíčky a palivový filtr je při kvalitce tuzemských phm nejlepší měnit každé 3-4roky. Svíčky Bosch FGR6KQE0, filtr Mann-Filter WK 69.
  12. Tak jezdi na N95, motor s tím nemá problém
  13. Mrkni do návodu str. 206 - jsou tam specifikace olejů pro pevný (QG0, QG2) a prodloužený(QG1) servisní interval. Jinak podle své zkušenosti na prodloužený (longlife) doporučuju Shell Helix Ultra VX (nebo AV-L) 5W-30. Jinak k té diskuzi tady ohledně 6° převodovky... projel jsem se v Golfu a Touranu s 1.6 FSI + 6° a možná by to spoustu majitelů OII zklamalo. Převody jsou kratší, takže je lepší dynamika, ale musí se víc kvedlat. Šestka točí při 130km/h cca jen o 400 ot./min méně než OII na pětku. Vliv na spotřebu jsem nesledoval - jsou to jiná auta, takže nemělo cenu.
  14. :Petr

    Xenony blikají

    Tohle je z 90% opravdu výbojkama, dejte do obou světel nové (pokud možno ne čínu ale značkové) a uvidíte...
  15. To je z webu Škoda - 3d konfigurátoru. Jsem zatím nenašel kde by to tady kolem dělali, ale taky jsem nějak moc dlouho nehledal. Mám tam takové ty škodovácké jakoby karbon lišty a všichni mi říkají ať to nechám. Problém je, že v černém interiéru se mi to zdá nevýrazné... ještě uvidím...
  16. Počítám že to je DOD F500LHD, akorát nevím proč je jiný font data a času ve videu. Napadají mě 2 možnosti - není to originál DOD (videa z yt s tím hranatým fontem se mi zdají lepší) nebo je jiná verze firmwaru. Jak dlouhé jsou mezery mezi jednotlivými nahrávkami v případě že je plná karta a přemazává to starší soubor?
  17. Díky za info. Myslel jsem že se to dá jen nějak vycvaknout, s tou fólií to je asi jednodušší. Zajímalo by mě jak ta fólie vypadá po delší době, jestli to vlivem slunce nebledne, neodlepuje se...
  18. Zdar všem. Kde krom orig. dílů sehnat interiérové lišty - dekor dřevo? Jedno jestli sadu, nebo jednotlivě, středový rámeček taky neřeším. Zajímal by mě i postup jak je vyměnit. Eventuelně by mohl někdo s ETKOU hodit čísla dílů. Předem díky.
  19. To mě nenapadlo, nějaký soft u toho je. Jestli to např. i vykreslí trasu v mapách atd. nevím. Tak ona CarCamOne v2 je taková kamera pro nenáročné, takže na úrovni těch čínských kamer bude. Hodně se to plete s CarCamOne HD, která už je o něčem jiném.
  20. :Petr

    couvačky

    Rámeček na RZ s bezdrátovou kamerou + monitor ve zpět. zrcátku mají teď v Makru za 3.000 vč. DPH
  21. V Makru ode dneška mají zase onboard kamery. Krom těch co už tam jednou byly je tam i tahle fullHD s GPS za 4.800 vč. DPH. Tech. údaje nevypadají špatně, ale to video je nějaký divný - možná to jen blbě vložili, a GPS je asi vypnuté.
  22. Mrkněte sem - http://forum.skodahome.cz/topic/98865-neposlusny-podvozok/
  23. Neuploadnul by mi někdo někam Dílenskou příručku Motor 2,0-110kW FSI.pdf? Potřebuju jen ten jediný .pdf - nechce se mi stahovat z ulozto celý .rar archiv. EDIT: vyřešeno
×
×
  • Vytvořit nový...