Přejít na obsah

sugar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sugar

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. sugar

    Teče řízení

    Tak co už to máš opravené? Já se jednou vracel z Chorvatska a dojel jsem na 2 litry kapaliny. Teklo mi to z pravé strany řízení, někdo se to už snažil opravit nebo utěsnit. Nechal jsem to vyměnit za použité, protože nový díl je trochu dražší. Z nějaké bouračky to bylo za 5000,- Kč i s prací. Od té doby mám klid.
  2. sugar

    hadičky

    Bruno128, hadicky jsem dostal a zitra bych to tam chtel dat. Vypadaji fakt skvele. Uz se tesim az to bude litat. Dik. Sugar
  3. sugar

    hadičky

    'bruno128', mam taky 1.9 TDi 81kW a mel bych taky zajem o ty hadicky. Mas jeste neco? Chtel jsem je uz vymenit, ale nevedel jestli za stejne nebo nejakou gumu. Dej mi vedet jestli to pujde. Sugar
  4. Nazdar lidi, může mi někdo poradit. Po nastartování asi 3s se mi rozsvítí kontrolka oleje žlutě. Červená shasne v poho. Olej jsem dolel, nic. Vyměnil a zase nic. Čistil i čidlo hladiny a nakonec jsem ho vyměnil a zase nic. Diag ukazuje zavada na čidlu. Co s tím. Díky.
  5. Zdar, měl jsem něco podobného. Za jízdy se mi rozsvítilo vnitřní osvětlení, chvíli svítilo potom zhaslo a tak. Vyměnili mi ten mikrospínač a je vše OK. Pozor ty spínače jsou závislé na výbavě vozu. Tak jestli tady není problém.
  6. Taky mi přestaly fungovat blinkry. Vyměnil jsem přepínač výstražných blinkrů a bylo vyhráno. Stálo to asi 800,- Kč.
  7. sugar

    bliká xenon

    Díky za rady, vyměnil jsem ji a je to v pohodě. Druhá má jiný odstín a čekám kdy odejde taky. Slyšel jsem, že u škodovek převážně odcházejí ty na pravé straně. Mi se to potvrdilo. Tak ještě jednou díky.
  8. sugar

    bliká xenon

    Může mi někdo poradit, kde je asi chyba? Zapnu světla a jeden xenon dvakrát problikne a nerozsvítí se. Je trafo v háji?
×
×
  • Vytvořit nový...