Přejít na obsah

Mikessekk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mikessekk

  1. Při prudkém zrychlení, když potřebuješ rychle předjíždět, nastanou od 1900-2100 Ot. silné vibrace, které rozduní celé auto a po spuštění plynu se zachvěje celá převodovka (řadící páka se silně zaklepe do stran). Té řadící páce jsem nejprve přikládal vadný silentblok, jenže, nechal jsem svést známého, který je mimochodem automechanik a měl jednohmotu v Leonu 1,9 Tdi (96 nebo 110 kw, ted nevim) a ten mi řekl, že po výměně zpět za dvouhmotu ustalo chvění i vibrace.
  2. Prodává, ale dle mého názoru to jsou vyhozené peníze. Mám 2,0 TDI kód BKD a v autě mám jednohmotu, ale budu dávat zpět dvouhmotu. S jednohmotou je to hrozné ježdění...
  3. Já myslim že Lukasona nápad dobrej, jak řiká, je to bez starostí. Třeba ja bych musel do škodovky jet 25km tam a 25 zpatky :-)
  4. Tady jsem našel nový znak, ale ta cena je docela vysoká bych řekl http://aukro.cz/novy-znak-skoda-citigo-rapid-orig-novy-i2351558538.html
  5. zdar chlapy, projizdim si takhle inzeraty ERES a narazil jsem na tohle http://www.sportovnivozy.cz/12365-skoda-fabia-rs nevim jestli tady uz nekde neni, ale je fakt bombova.. co vy na ni??
  6. tak tady jsou fotky tahokovu v masce, mam to tam necely dva roky, takze uz je to vyběhaný, ale snad to pomůže, na táhlo kapoty jsem udělal malou dirku do tahokovu a přidělal jsem ho tam drátkem, aby nezapadlo dovnitř. Jak se kapota otvírá, tak se ta dirka pomalu deformuje, jinak samotný tahokov mam přidělaný origo šrouby co jsou v masce.
  7. Ja to mam na fabce, dnes to nafotima večer jhestli bude čas, tak hodim pár fotek. je to práce tak na cca hodku.
  8. Zdravim chlapy, nevite kde sehnat trojnozku na origo loketku do F1 a kolik to tak stoji penez??
×
×
  • Vytvořit nový...