Přejít na obsah

správce sítí

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli správce sítí

  • Narozeniny 3.7.1978

Kontaktní metody

  • Skype
    mtucek

Oznámení správce sítí

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Me ten znamej rikal ze to jde z fabriky uz lakovany, ve dvou barvach, jedna je sametova cerna a druha stribrna. Kdyz se ale podivam na ty plasty v realu, at je to octavka, nebo roomster, pripadaji mi jako bez laku... Me zase pripada, ze striknout cernou barvou kousek plastu, je jednossi a mene viditelne, nez mezalitovany lak na aute, kde musis lakovat cely dil. Nehlede na to, na parkovistich mas chraneny narazniky a take bocni dvere! Kazdou chvili nekomu z okoli odrou auto, protoze lidi jezdi jako prasata a i me udelali na zadnich dverich cerny sram 50cm dlouhy. Nastesti to slo sice velmi obtizne dolu, ale byl to jen plast. Promackle nejsou. Priste uz ale stesti mit nemusim. Jako kamos kteremu udelali to same, dvere promackute a jeste dulek o rany otevrenim dveri.
  2. ............... Nic jsem neporusil, tim jsme si jist! Takze pokud mi tu bude nejakej chudak mazat prispevky, ktery nejsou s nicim v rozporu, pak oko za oko... A protoze mu nic smazat nemuzu, tak jej muzu alespon oslovot jak se patri! Opravdu hodne me nastval, az tak ze zvazuji delete uctu, co taky tady delat, kdyz se nemuzu ani spolehnout, ze mi slusny prispevek nejakej dement nesmaze. Dement neni vulgarni slovo, debil take ne, je spis neslusne ze jsou takovy mezi nama a maji pravo sahat na prispevky! Vidis a misto toho, abychom se bavili o temetu o kterem jsem psal, tedy PLNENI Z POVINNEHO RUCENI a TUNNING elegance fabie na scout, budes tu se mnou resit nejaky pravidla a vycitky svedomi? Dalsi uz v tomto duchu nepiste, ano? Bud k temetu nebo radsi o nicem. Diky ;-)
  3. Blacky, co to meles ty ........!? Dam si s tim praci, najdu fotky na netu, vlozim je sem pouze jako odkazy a ty mi to smazes? ses ...........??! fakt takovydle ............ nepochopim. a o jaky reklame to meles, nikomu zadnou nedelam, poukazal jsem na rozdily studie a prodavane verze!!! je tu mraky prispevku s hromady fotkama a u me si neml duvod na upravu! co si to dovolujes, ted to vrat zpatky do puvodniho stavu .............
  4. Ahoj ve spolek. Minulý týden se mi stala velmi drobná bouračka, ani se tomu tak nedá říct. Paní měla na Cliu kouli, takže mám v nárazníku přesně na hraně promáčklinu a odřený lak. Měnit to asi nechci, případně až bude něco většího. Nicméně mám znehodnocený přední nárazník u své FII Combi. Madam je pojištěna u Kooperativy a dnes mi přišlo potvrzení o náhlašení škodné události. V dopise jsem se to nedočetl, tak se ptám tady. Jaké mám možnosti postupu při nároku na náhradu? Musím si nechat - auto opravit a pak poslat pojišťovně fakturu, - nebo stačí cenová nabídka na opravu a žádat peníze, - nebo to chce v servisu nutně prohlídku zhodnocení škod? Poslední varianta by byla asi nejlepší, protože bych mohl poukázat na oba blatníky, které nárazem možná utrpěly drobné prohnutí a zlomu v nejvyšším bodě oblouků. Jakou kompenzaci mohu od pojišťovny viníka očekávat? Auto je 2 roky staré, uplatňuje se amortizace? V jaké výši? A bude to chtít vidět jejich revizní technik, likvidátor? Ptám se proto, že na tom pochopitelně nechci prodělat, ba naopak (když už jsem utrpěl škodu :-) a operátorce zítra na telefonu taky neřeknu všechno :-) Jak byste postupovali vy? V první chvíli po bouračce jsem ani nebyl moc naštvaný, protože mi problesklo hlavou, že si nechám svou FII Combi Elegnace oplastovat jako Scouta (moc se mi to libi). Nicméně dnes mi známý vyčíslil cenu toho škodováckého materiálu na 20tis. což se asi ze škody nezaplatí. A to v tom není práce, zloději jedni... :-( Pokud by se to dalo udělat na pojišťovnu, mam zájem o plasty FII Combi Scout, ale ani tady na foru jsem žadné fotky šťastného majitele nevyděl. Jen Roomstery a těm to také moc sluší, auto pak není tak opticky vysoké. K těm plastům mám ale obavu, ža zadní nárazník bude jako koplet jiný a nevím jestli bych potom neměl problém prodat ten svůj, i když je ve špičkovém stavu a s parkovacími senzory. Hodně otázek, ale budu vděčný i za kusé odpovědi. Díky prodavana verze studie, ma podle me hezci zadek, co myslite?
  5. ............ Opravdu moc krasny auto! Ty kola jsou proste uzasny, sam bych je moc chtel ale v 16" velikosti na FII Combi.
  6. Ahoj Miky, rad bych na svou FII Combi poridil Arktos kola. Pripadne diky za nabidku

  7. Krasny kola a autu moc slusi. Jak s nima auto jezdi? Zajima me predevsim komfort (a da-li se jeste mene komfortni jizda s nizkym dezenem ovlivnit vhodnou komfotni pneu) a taky jak to drzi, co zatacky? Neni pro slabou 1,4 16V 63kW takovy kola spis krok zpatky? Mam FII Combi a premyslim o nich, moc se mi libi.
  8. Nevíte, proč jsou určena pro vozy Fabia II pouze od KT 10/2009 a zároveň vybavené sportovním podvozkem? Tzn. že by nešla na FabII Combi 12/2008?
×
×
  • Vytvořit nový...