Přejít na obsah

Lucasov

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lucasov

  1. Dík za radu. Už jsem si to vyřešil 👍👋
  2. Ahoj. Věděl by někdo přesný postup nebo kódování jak přepnout na SII ovládání Maxidotu z pravé páčky pod volantem na tlačítka na multifunkční volantu? Auto SII DSG. Původně v autě multifunkční volant nebyl, tudíž je dodělán. Pádla pod volantem fungují. Levá strana tlačítek na volantě taky funguje. Ale bohužel pravá strana tlačítek nefunguje Teda kromě potvrzovací kolecka ( například pouze změna mezi denní a celkovou průměrnou spotřebu). Jinak Listování v maxidotu musím stále provádět přes pravou páčku stěračů. Má někdo zkušenost nebo řešil to už někdo? Chci ať to funguje na volantu nebo klidně volant plus páčkácka je mi to jedno.
  3. Napíšu tu svůj problém. Mám SII 2013 DSG 125 Auto se mi například od 30 do 60 km/h v tahu začne trepat vibrovat ale jakoby zleva doprava. Dělá to i ve vyšších rychlostech ale není to tak moc patrné. Něco ve smyslu jako by člověk neměl dotažena přední kola tak to začne lehce házet vlevo-vpravo ve volantu nic moc cítit nejde ale prostě auto lehce poskakuje vibruje do boku ale jenom v tahu. Není to nic takového že by auto lítalo po cestě zleva doprava ale prostě jde to v tom autě cítit že vibruje do boku. Kola Samozřejmě jsou dotahle. Zkoušel jsem přehodit na chvíli kola za letní a je to úplně to stejné. Podotýkám že letní kola jsou úplně nové originál Škoda Sirius které jsem pořídil v zimě na léto. Nějak si s tím nevím rady. Četl jsem tu plno možností nápravnice klouby a tak dále ale tohle všechno zkoušet není zrovna levná záležitost a ještě postupovat pokus-omyl. Jestli má někdo nějakou zkušenost nebo radu budu rád
  4. Ahoj. Byl jsi mi doporučen že by jsi mi mohl možná pomoct poradit s mým problémem ohledně multifunkčního volantu. 

    Ať to nemusím všechno vypisovat tady tak tu hodím odkaz kde jsem to popisoval. Předem díky. 

     

    https://forum.skodahome.cz/topic/160252-multifunkční-volant-z-siii-do-superb-ii/

    1. ATE666

      ATE666

      ferda25@yandex.ru

  5. Tak dnes jsem to rozebral abych věděl přesně co mám a nemám. Takže kroužek na airbag mam 5K0 953 549 bez žádného dalšího písmena. Na Ross - Tech jsem se dočetl že Hingline podporují konečná písmena B, D, E viz foto. Což je kroužek pro airbag. A opět nevím jaké koncové písmeno v mém případě použít Dále mám asi problém jak tu někdo píše podvolantové nebo pod volantovou jednotku. Nevím co s tím kdo přesně myslí Jestli kroužek pro pro airbag nebo podvolantovou řídící jednotku jako má Oct. Viz foto. Já mám pod volantem jen ten kroužek přidělaný k páčkám. Upřímně jsem už z toho celkem blbý.
  6. Díky. Proč by to dělali jednoduše když to jde složitě 😉
  7. Díky za info. Takže pokud seženu tlačítka s číslem které jsi mi napsal bude to ok? A jak jsem na tom s podvolantovou jednotkou budou spolu komunikovat nebo taky jí třeba vyměnit za nějakou jinou?
  8. Vzhledem k tomu, že jsem zde nikdy nenašel můj konkrétní případ tak mi nezbývá nic jiného než to zkusit takhle. Mám Superba II 2013 DSG Sehnal jsem dobře multifunkční volant z Superba III i s DSG padly ( stejný jako má například Kodiak atd...) Vše jsem zapojil, ale multifunkce nefunguje ani podsvícení tlačítek. Vím že jsou různé čísla jednotetek pod volantem a tlačítek. Z diagnostiky jsem zjistil že mám jednotku 5K0 953 549 ( koncové písmeno mi bohužel moje diagnostika neukáže). Tlačítka na novém volantu mají číslo 3V0 919 719 d. Takže bych potřeboval poradit případně říct co mám vyměnit nebo koupit, nebo jestli to bude vůbec fungovat? Předem děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...