Přejít na obsah

Petros7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    105
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Petros7

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, přestal mi foukat větrák. Dostal jsem se k němu od spodu spolujezdce, při zapnuté vnitřní cirkulaci přes klapku.. točí se pomalu a tak jako ztuha.. Podařilo se mi ho roztočit, ale vydrželo to cca 3 týdny a už zase nejde. Bude to ložisko?? díky za radu.
  2. Ahoj, máte někdo zkušenosti s kotouči Brembo Max Škoda Roomster 256x22 ? Originál kotouče nic moc docela rychle reznou...
  3. Původní kryty Hermes jsou pěkný, taky jsem je měl na zimákách.., ale jak píšeš má je už kde kdo a chce to změnu takže jedině Satellite je ta správná volba
  4. Ahoj, řešil jsem podobnou věc s pojistkou. Oprava nárazníku - viník neznámý... o bonusy jsem nepřišel, "jen" jsem platil spoluúčast. Šlo o poškození auta při parkování na ulici do rána... Jakou máš spoluúčast? Pokud 5% oprava se vyplatí.
  5. díky, pokusím se to někde sehnat a asi nechat udělat.. ten vrakáč je dobrej nápad ale pro zajímavost bych chtěl vědět kolik to vyjde origo..
  6. Co se vám honí hlavou?

  7. Petros7

    Alu kola

    Jo jo Beary vypadají dobře, taky jsem o nich uvažoval, ale Arktosy vyhrály Aviorka jsem si proto nechal na zimáky .. Jinak k těm rozdílům, je fakt, že nemůžu posoudit touranzy jako nový gumy, na kolech jsem měl sjetý, ale oproti Continentálům fakt velikej rozdíl, když jsem třeba s těma turanzama jel po kočičích hlavách tak mi nadskakovaly stěrače! a to se teď neděje.. určitě tam má vliv i stáří gumy atd atd.
  8. Ahoj, jde dodatečně namontovat deaktivaci airbagu spolujezdce? Máte někdo zkušenosti? Musí se dodat signalizace vypnutého airbagu do středového panelu nad tlačítko výstražných světel + vypínač na bok palubní desky. Nikde jsem tyto díly neviděl k dokoupení, tak nevím.. díky za radu.
  9. A to máš jako na předním skle?? Napadá mě anténa k GPS pokud máš originál navigaci?
  10. dík a nevíš o najěké? koukal jsem že origo díl vychází na cca 1100 Kč., dá se sehnat levněji?
  11. Ahoj, nenašel jsem stejný dotaz tak zakládám nový.. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s montáží antény z rooma po faceliftu na rooma před fl? Nová anténa je podle mě praktičtější - kratší. Chtěl bych jí vyměnit za původní. Mám problém v mičce, když jí nesklopím je vše ok, ale někde vás donutí anténu odšroubovat, což u mě nejde tak jí povolím a utáhnu horizontálně se střechou, jenže pak to pěkně binkne do střechy, když kartáče jedou zpět Taky se mi už stalo, že jsem anténou škrnul v podzemních garážích, sice jen trochu ale jo. Díky za nározy a tipy.
  12. Petros7

    Alu kola

    Jo jo měl si pravdu díky, jsem rád, že jsem to nevzdal
  13. Petros7

    Alu kola

    Tak nové Continentaly ContiPremium Contact2 205 45 R16 jsou na autě a musím říct, že mě opět mile překvapily! Beru zpět co jsem psal, že je veliký rozdíl mezi 15 a 16, hodně totiž záleží na gumách! Nové Continentaly R16 se chovají stejně jako původní R15. Bridgstony, které jsem na alu 16 měl (koupil jsem je s alu "na dojetí"), je pravdou, že byly sjetý, byly hodně tvrdý, každej ráz byl dost tvrdej a přejezd po kočičích hlavách no děs.. Takže k novým Continentálkám - o víkendu jsem je testoval na trase Kolín - Krkonoše, cesta tam: 3 osoby, bagáž, klima na plno, jízda předpisová, na přehledných úsecích občas 110 km/h a průměrná spotřeba 6,6. Cesta zpět: 2 osoby, bagáž, bez klimy, stejný styl jízdy a průměrná spotřeba 5,7. To je hodnota, kterou jsem měl i na R15, takže maximální spokojenost Gumy jsou tiché, auto parádně drží stopu (až bude příležitost vyzkouším i na mokru), nízká spotřeba, můžu DOPORUČIT
  14. Co se vám honí hlavou?

  15. Co se vám honí hlavou?

×
×
  • Vytvořit nový...