Přejít na obsah

patrikderka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení patrikderka

Nadšenec

Nadšenec (6/14)

  • One Year In
  • Dedicated Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Tak jsem byl v servisu. Problém se projevil. Přijímací technik mi však řekl, že na tom nevidí nic špatného, ale že i přesto si to auto tam nechají a uvidí se. Po pátečním hovoru mi bylo řečeno, že jde auto v pondělí na zvedák a uvidí se co vše se bude muset udělat.
  2. Tak jsem zkusil zařadit jedničku a pak zpátečku. Nefunguje, stále stejný problém.
  3. Chvíli počkat problém není, ale dělá to pořád to samé. Onehda jsem měl spojku i 7 sekund a furt to šlo přes zuby. Dělá to jak za tepla tak i za studena. I hned po nastartování. Prostě blbost. A porovnávat tady staré a nové je trochu hloupost.
  4. Tohle je strašná stupidita. Proč bych měl řadit jedničku a pak zpátečku? V příručce se ani nic takového nepíše. Když někde dojedu na dvojku a zastavím, tak chci dát zpátečku a parkovat. A je tam ještě házet jedničku. Každopádně jsem volal do Škodovky. Popsal problém. Technik mi řekl, že by to dělat nemělo a že se mám dostavit na prohlídku. Auto je v záruce. Tak uvidíme.
  5. Noo, žádné rady nepomohly. Zde je video, jak se to projevuje. zvuk.mp4
  6. Zdravím, Fabia III 1.0TSI 70kw 2018 Style. Za sklem na palubní desce mám nějakou věc a netuším k čemu slouží, dokáže mi to někdo vysvětlit? (zobrazeno na ilustrační fotografii) Děkuji.
  7. Zdravím, prosím Vás, máte někdo osvědčené nastavení zvuku u Fabie? Mám tam jen 3 nastavení (výšky, středy, basy). Když pouštím přes Spotify, tak mám ještě ve Spotify daný EQ na rock a zní to fakt dobře. Jen se občas ten EQ nenacte a musím vypnout a zapnout hudbu. Tak jsem se snažil to nějak nastavit v tom EQ co má Fabie, ale nemohl jsem k ničemu dojít. Nevíte jak na to?
  8. Takže při řazení zpátečky mám chvíli nechat seslapnutou spojku a pak zařadit?
  9. Zdravím, mám na svoji Fabii 1.0TSI 70kw 2018 problém se zařazením zpátečky. Když chci zařadit zpátečku tak zhruba v 1 z 5 případů se mi stane, že to jde přes zuby. Někdy se to stane i několikrát za sebou. Spojka je maximálně došlápnutá. Nevíte co s tím? Najeto 70000km.
  10. V servise mi řekli, že tam smartlink nemá být a proto po aktualizaci SW zmizel z nabídky.
  11. Ano, je to fajn. Akorát mě zaráží to, že je aktivace možná. Jak může být možná, když tam ani nemá být?
  12. Tak přináším update. Došlo se k závěru, že tam smartlink být nemá. Dnes jedu pro auto. Díky všem co se připojili do diskuze.
  13. Světla jsou ještě predfaceliftova, takže asi ta skladovka. A ano smartlink myslím jako celkově smartlink.
×
×
  • Vytvořit nový...