Přejít na obsah

bitttpower

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 035
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Vše zveřejněné uživatelem bitttpower

  1. Tak to není moc,otázka je jestli to takto bude stačit na ochlazování benzinových vstřiku.Mne u Prinse tvrdili že to mají spočítané a ted už vím že to bohužel není pravda.
  2. Problém je u toho Prinse ten že to dle mne dáva malý přívstřik benzínu aby to "uchladilo" benzínove vstřiky. Mne to vycházi na cca 0,36 l benzínu na 100km ,přivstřikuje to samozřejmně dle zátěže těch 0,36 l benzínu je průměr.Ja už jsem jednou měnil zničene benzínove vstřiky a nedávno opět rozsvíceni checku a opět přidřene benzínove vstřiky.Problem je ten že tam nejde nastavit větši přivstřik benzínu-je to zamkle v jednotce.Nevím jak to ma Landi,zdali je tam možnost nastavování přivstřiku benzínu.
  3. Tak přeji ať ti dělá přestavba jen radost.Ja mám tedy Prins na 1.2 Tsi a bohužel zklamání.Těch cca 1,5 l benzínu už by mnělo dobře "ochladit" benzínove vstřiky.Jsem hodně zvědavy na tve postřehy z Landi.
  4. bitttpower

    Karoq FL

    Ahoj chci se zeptat nemá někdo možnost u prodejce získat nějakou "lepší" slevu? Nám na IČO dávají maximálně 8%.Nejlépe Moravskoslezký kraj,ale samozřejmně to není podmínka.Přidávam konfiguraci.Děkuji.car-card-C7H8B5JN.pdf
  5. To že bere 1.6 Mpi 74-75kw olej při nějakem nájezdu (býva to zhruba od těch cca 100 tis km) je celkem známe,instalace Lpg na to nemá žadny vliv.V mém okoli ho maji taky v Octavě bez plynu a tam motor bere cca 1 litr oleje na 1500 km.Dokonce je tady o nadměrné spotřebě oleje u tohoto motoru na foru téma.
  6. Ahoj, známy uvažuje o Karoqu s motorem 2.0 Tdi 85 kw manuál,nemá ho někdo?Jak to auto jede,jestli je dynamika o mnoho horší než u 110 kw vereze?Ještě jsme se dívali že se dá tato verze nachipovat na 110 kw.Kdyby měl někdo zkušenosti tak prosím napište.Děkuji.
  7. Nevím jestli trváš přímo na tom Castrolu,ale ja bych zkusil třeba tuhle značku YACCO VX 1000 LL 5W40 ,určitě se míň pančuje než třeba Castrol a do 1.2 Tsi ideálni.
  8. Z venku to nevypada špatně,ale mám trochu obavy z interiéru.
  9. Ja vlastně moc nechápu co tady řešíš,jezdit s 1.8 Tsi 160 kw za 5,3l ti nepříjde super?Ja takovou spotřebu nemám ani s 1.2 Tsi 81kw.Ja bych určitě s takovou spotřebou byl max spokojeny a nic neřešil.Na takovou dynamiku u 1.0 Tsi zapoměn,navíc je to třívalec a zvukový projev motoru bude vždy jiny a když se budeš chtít svézt trošku dynamičtěji tak na nějakou spotřebu okolo 4-5 litru rychle zapomeň.
  10. Ono je dobre si taky říct co za to mega dostanu,kupovat si za mega Octavku kterých bude i čtverkových jezdit mraky a hlavně firemních mi přijde celkem "ujete".
  11. Jaky ceník za olej Škody Auto,co to placaji za nesmysly,každy servis si cenu za olej určuje sám.A nakupku maji u sudového oleje okolo 100 kč litr,dělaji z lidi akorát blbce.
  12. Tak Michelin Alpin 5 nebude,včera objednáno a dneska psali z E-shopu že už nejsou schopni dodat,tak mám prostě smůlu.
  13. Tak ja mám ted letní Michelinky a jsem max. spokojen oproti Bridgestone.Tak koukám ted po zimních ktere budu muset bohužel taky koupit nove.Ano měly by to byt rv.2018,což mi v podstatě nevadí.Michelin Alpin 5 skončil z výrobou a ted už je 6.Cena je za rozměr 215/45 R16 2300 kč kus.
  14. Ahoj,nemá náhodou někdo zkušenosti se zimními pneu Michelin Alpin 5 ?Ted se dají sehnat za výprodejové ceny tak nad nima uvažuji.
  15. Takže jsem nakonec po Bridgestone Turanza ER 300 které už byly ko,nakonec koupil a minuly tyden nazul Michelin Pilot Sport 3 215/45 R16,protože jse mi je podařilo sehnat za lepší cenu než Michelin Primacy 3 a za mne po 500 km spokojenost. Pneumatiky co jse týka komfortu jsou uplně jinde než "tvrde" Bridgestony,jsem zvědav na výdrž.
  16. Ja jsem v rozměru 215/45 R 16 měl z výroby Bridgestone Turanza ER 300 ,najeto na nich cca 38 tis,ted jsem objednal Michelin Primacy 3 tak doufám že jsem neudělal chybu.
  17. Tak proč neinformujou zákaznika před koupi auta s timto motorem že to prostě "hopsa" když je to podle nich "vlastnost".Pak bych se jich zeptal když je to vlastnost proč to nedělaji teda uplně všechny motory,evidentně se tady "něco" nepovedlo,zlata 1.4 110kw.
  18. No jedna věc je že to ten motor třeba nějak "pobere" ,ale druha věc je jestli je ideálni jezdit s takto podtočeným motorem.
  19. Ahoj ,není to sice z ulice ale snad nebude vadit když to dam semŠKODA Fabia R5 1,6 / EA 888 / 210kW / manuál
  20. Ta bába z centra evidentně vůbec neví která bije,jaky standartní jev u 1.5 Tsi?,to by snad dělaly všechny motory,dělaji z lidi akorát blbc.. Máš celkem odvahu si koupit tento motor znova,snad budeš mít tentokráte větší štěsti. Shodou okolností si přivezl známy Karoqa s tímto motorem minuly týden,tak jsem zvědavý na jeho reference
  21. bitttpower

    Škoda SCALA

    Bud rád že tam nebyl napsany "volant"
  22. Zatloukat,zatloukat,zatloukat a odnese to zakazník
  23. bitttpower

    Škoda SCALA

    A proto bych si nekupoval hned nový model a počkal minimálně rok než to alespoň trochu v rámci možnosti vychytají.
×
×
  • Vytvořit nový...