Přejít na obsah

ntr23

Uživatel
  • Počet příspěvků

    244
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ntr23

  1. ntr23

    Kdo co dělá

    Tak já prodávám na svém e-shopu www.badgees.cz a také vyrábím na zakázku placky o průměru 24 mm. Takže, pokud třeba pořádáte sraz klubových vozů a trička jsou drahá položka, která se navíc nedá nosit celoročně, tak placka za pár kaček se píchne na batoh a nosíte ji do ztracení. Placky se taky hodí na letní tábor, jako rozdělení družstev, odměny atd.
  2. blacky> aleš má zkoušky, ale pracuje na nové verzi webu, kde už se budou moci členové samoeditovat. samozřejmě hledá i někoho kdo umí web a třeba by mu s tím pomohl. já na to čas bohužel nemám. club ale úplně zahodit nechce. říkal že po prázdninách už by mohla být nová verze online
  3. Eugen> mám jednu nevyřízenou objednávku. Pokud jsi z Liberce, tak nálepky už mám doma, jen je nějak doručit na poštu. jinak nápis Fabia a Roomster vychází z fontu Serpentine, ale neodpovídá zcela, je graficky upraven, takže se nedá přímo použít. musíte si pohrát s křivkama.
  4. TPM není stavěné na proražení pneu. snímá to dlouhodobě otáčky a pokud jsou jiné než nastravené, tak to pípne. Takže je to spíš funkce "Chci dohustit kolo" a ne píchl jsi. Když jsem přehodil z letních na zimní, tak jsem zapomněl zklaibrovat a píplo to až po sedmdesáti kilometrech. Takže to funguje, ale opravdu ne na defekt
  5. Nepřeháněj Tak se vyřeže z reflexní folie..
  6. Tak už jsem tady zase. Nyní problém s rádiem. Poslouchám mp3 z CD. Dohrála písnička, na displayi přeskočila druhá a na počítadle bylo už 0:18 a pořád ticho, tak ji přetáčím a ticho. Říkám si, že asi chyba v mp3, přepnu na další skladbu ale zase ticho. Tak přepnu na další album, ticho. Přepnu na rádio, ticho. Všechno funguje jak má, hlasitost zesiluje, stanice přepíná, rds načítá...jen to ticho. Motor slyším, takže uši jsou v pořádku. Máte nějaké nápady?
  7. Řešil jsem to v Roomstru. Bylo mi řečeno že lankové ovládání velmi často zaskakovalo a lidi jezdili do servisu aby jim to otevřeli. Proto je nyní zamykání na klíč.
  8. Takže já bez jakéhokoliv náznaku plísně. Izolace je jako nová.
  9. Já zvyklý na zavírání pátých dveří u roomstra jsem teď zavíral dveře u Fabie Combi a to má úplně jiný odpor. Byl jsem rád že se nevysypalo okno..)
  10. ntr23

    Stěrače

    Je to tak jak píše, napřed jedou stěrače a až potom stříkání.
  11. Ne,yslím si že kdyby sis koupil forda, tak si frajer. Věc se má tak. V diskuzi píší vždy jen ti co jsou na druhé straně barikády. Takže tady ti na Roomstra napíší nadávky jen ti co je nevlastní. Ale pokud by sis koupil Renaulta, tak ti zase budou psát ti co mají Audiny a tak dále. Prostě ať uděláš cokoliv tak jsi blbec.
  12. Ještě mě tak napadlo. Všimli jste si jak jsou vždy koncepční auta opěvována jak neodbornou veřejností, tak tou odbornou. Jakmile to ale jde do sériovky, tak už to jsou trakaře.
  13. Není "in" nadávat na Škodu, ale je "in" nadávat na všechno. V diskuzi o radaru se nadává na radar, v diskuzi o VyVolených se nadává na VyVolené, v diskuzi o změně letního času se nadává na změnu letního času a bohužel v diskuzi o Fabii se dočteš že při průjezdu Fabie je dotyčnému pisateli na blití. Taková je doba "internetová".
  14. Vyrobit jde cokoliv. Problém je že Roomster ani Fabia neexistuje ve fontu. Je to předělaný font, takže v podstatě každé písmenko, které ještě nemám se musí ručně nakreslit. Nakreslím co je třeba vyřezat a pak to předám firmě. Vyřeže to plotr z fólie. Nejmenší řezací plotr stojí asi 30 000, takže nemá smysl si kupovat vlastní. Fólie jsou ve spoustě barev. Tím že to plotr vyřeže to ještě nekončí. Písmenka se musí vyloupat od té části fólie, která není potřebná.
  15. Mi o zakázky nejde, já z toho nic nemám. Mám svou práci, která mě živí. Tohle jsem si původně udělal pro sebe a když už byl rozjetý roomsterclub, tak proč to nenabídnout i jiným. Spíše na to nemám moc čas a někdey je mi trapné že musí zájemce čekat.
  16. Ve středu jdu na sevisní prohlídku. V rámci toho jsem jim oznámil že mi opět nesvítí horní MaxiDot a při mytí jsem zjistil že mám prasklý plast na pravém A sloupku. Patrně když ho sundávali při výměně čelního okna. Mysleli si možná že nějaký čas potrvá než si toho všimnu. Tak v servisu říkali, že ho na tu středu objednají.
  17. Tak už podruhé přestala svítit horní polovina maxidotu s informacemi z rádia. Mám 500 km do servisu, tak to nechám opravit až pak.
  18. Dle tabulek vede červená Corrida, ale aspoň v našem regionu je vůbec nepotkávám. Všechny ostatní barvy ano.
  19. a heslo na FTP mi pošleš? klidně SZ, nebo mám prosit někoho povolanějšího?
  20. ntr23

    Spotřeba

    Bakelit a dnešní plasty jsou už něco jiného. Já bych se jich nebál. Mám pocit že jsem někde četl, že už i okna na autech jsou z plastu (konkrétně to panoramatické)
  21. Protože jsou tady lidi, kteří na roomsterclubu nejsou registrováni.
  22. ntr23

    Spotřeba

    High Torque Performance - vysoký točivý moment
  23. ntr23

    Spotřeba

    Tak jsem absolvoval dovolenou Fulnek - Liptovský Mikuláš. V autě já manželka a roční dcera, kufr naložený (velký kočár, golfky, dva kufry, cestovní postýlka, a spousta tašek, cestovní chladící box) Cesta tam 5,5 l/100 km Cesta zpět 5,2l/100 km Z liptovského Mikkuláše jsem vyrazili ještě do Vysokých Tater Cesta tam 5,9l/100 a zpátky do L. Mik. 4,7l/100 Celková spotřeba při 14 000 km je 6,0 l/100 km Jak já to dělám? To bude asi tím že co jezdíme i s malou, tak to extrémně nehoním a užívám si Room for more..)
×
×
  • Vytvořit nový...