Přejít na obsah

MartyDudu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli MartyDudu

  • Narozeniny 19.2.1987

Kontaktní metody

  • ICQ
    258982989

Návštěvy profilu

572 zobrazení profilu

Oznámení MartyDudu

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tome neboj ukážu ti to...zatím bojuji s montáží... hledám někde nějaký návod na demontáž vzpěr. Podařilo se mi je odmontovat, ale to je tak vše co se mi podařilo...
  2. Objednal jsem to na adrese www.penta-edm.cz , kde jsem napsal na email snesvadbova@penta-edm.cz a ihned jsem dostal odpověď, že lidi objednávají tyto pružiny do vozů O2 do vzpěr k otvírání dveří. Hned věděla co chci ...Objednával jsem si SZ 8020.16X051. Dnes mi je poslala, dal jsem za ně 180,- pružiny a poštovné balné 125,- pač jsem z Ovy.
  3. Lidi chci se vás zeptat, kde objednat ty pružinky SZ8020 16x51 prosím o odkaz. Nedávejte odkaz firmy která to dodává, ale která je prodává...Děkuji moc.
  4. Ahoj lidi, mám taktéž O2 1.9TDi po chipu. Při jízdě je vše v pořádku ale když začnu jemně brzdit a dobržďovat na semaforech tak cítím drnčení volantu, brzdového pedálu, loketky a následně celého auta. Mám najeto 180.000Km. Ale začalo mi to dělat po návratu z Řecka. Po celou cestu bylo vše v pořádku. Vibrace začnou až po zahřátí brzd. Lidi prosím poraďtě jsem bezmocný...Dík
  5. Mi bliká taky kontrolka žhavení, po prohlídce v servisu a napíchnutí na PC mi sdělili, že mi nejde topení v levem zrcádku. a přitom mám týden po výměně žhavících svíček. Taky jsem to nechal smazat jako chybu ale pořád mi to bliká. Nechal jsem to přechipovat a chybu to začalo házet až po odpojení kabelu. Po opětovném vymazání chyby se kontrolka ne a ne vypnout, tak jsem zvědavý jaký tam je problém.
  6. Taky by mě zajímalo jestli se dostane k dírám po vrtaní voda a pak následně rez! Popřípadě jak to potom řešit, když se tam objeví rez.
×
×
  • Vytvořit nový...