Přejít na obsah

Kirillk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kirillk

  1. Zdravím všechny, mam takový problém který spíše mě obtěžuje než překáží v činosti auta. Jde o to že vždy když otočím kličkem v zapalovani (ještě nestartují jen naskočí budíky) tak mi začne z palubové desky vycházet nepříjemný skřípavý zvuk. Připomina mi to načitani starých počitáču když začne načítat hard disk, tak stejně to děla a furt dokola zní to jako nějaký motůrek co se zasekl. Vychází zvuk spíše z pravé strany palubové desky. jak je Airbag. Nemáte náhodou zkušenost co to je za zvuk? a jestli to na konec není nic vážného? Pokusím se to nahrát a dat sem aby jste to slyšeli sami.
  2. Tak děkují hoši za odpovědi, zapomněl jsem přistupové heslo sem, až nedávno jsem našel heslo v excelu a šup sem. Jinak se to problem s převodovkou automatickou se vyřešil, pozdě řadil a často škubal, vyměnil jsem olej u jednoho týpka a pak bylo po problemu automat řadil jak hodinky.
  3. Dobrý den, mám fabku 1,4 mpi a dálkový ovladač mi přestal odemykat a zamykat. Vyměnil jsem baterku a stale níc, mám druhý klič tak jsem vyzkoušel a ten taký nejde. Už nevím co s tím. Mam kliče original nebo si to myslim takhle už jsem to koupil, dalkač ma pouze dvě tlačitka otevřit a zavřit. Prosím poradte
  4. Dobrý den, prosím Vás mám lamaci klič dvou tlačitkový, přikladam fotku. Po vyměně baterký, mě nejde dalka. zkoušel jsem navody tady popsane ale nevím jestli to dělam spravně nebo ne ale když mi to nejde asi to dělam špatně. Napište mi prosim po lopatě jak to mam udělat??? a jestli někdo ví kolik stojí naprogramovat kliče přez Vag napište prosím
  5. Dobrý den, potřeboval bych zjístit jak mam zjistit hladinu oleje v automaticke převodovce v Octavii.
  6. Ahoj Ferino, prosim tě už jsem četl co ti dělalo auto. Mam 1,8 20V turbo. Cuka mi to a klepese nejede to víc jak 80km / 90 km. No je to strašne. Nevim našel jsem dnes prasklou hadici nebo spiše trubku plastovou, ve předu pod tim menšim plastovým krýtem. Nemužu se k ní dostát. Zkoušel jsem to a řekl jsem si že odpojim hadici ktera překaži, ale jako idiot jsem zapomněl že je v ní chladici kapalina, tak to trochu vyteklo. Tak jsem to dal na zpět. Koukal jsem na množství chladici kapaliny a byla v půlce mezi min. a max. Ale ted mi to vubec nejede, nerozjiždi se to vůbec a spotřeba mi stoupla na 38l. na 100km / A nejede to vic jak 30km/h nevím jestli je to tou trubkou, nebo tim že se to vylilo. Jo a ještě jsem tankoval asi tak 2 nebo 3 krát 100 benzin. Řikali mi v servisu že tim se pročisti čerpadlo trochu motor atd. Doufam že mi neodchazi motor i když už mam 200 tis. najeto.
  7. No ja nevim řekli mi že jak mile je v nadrži malo benzinu, tak se to nechladi tak jak by mělo pak časem odejde z přehřivani. No a jestli maš staré palivové čerpadlo tak je to lepši vyměnit. Maš znamýho co ma octavku? nebo seata ? nebo WV polo nebo golf. Měli by mít stejne čerpadla. A zkusít jine čerpadlo je otazka 15 minut. Najdeš to vzadu pod pravou sedačkou, odklop zpodni sedačku, a maš tam víko kulate na tři šrouby. To se odděla, a uvidiš čerpadlo, napajne alektrikou 4 dratký a dvě hadičky modrá a černá. Po odpojeni elektriky, odpoj hadičky, hadičky mají vepředu malé čudliky po zmačknutí, se snadno vyndají. Dej je na stranu at ti nepřekažejí. Pak je tam uzavěr z dražkama. Jestli to nepujde povolit zkus to šroubovakem rovným poklepavat dokola. Prostě to zvladneš. Pak to vyndej. Jo a mimo chodem bude plný benzinu, bud mužeš chvili počkat než to vyteče nebo otačet přimo nad nadrži at to zteče. Nebo radši vem malý kybliček nebo něco, a nech to ztect. No a stejně by to mělo být u jíneho vozidla, a pak to prohod. Nevím Jak ti mam poradít jínak, bude to alespon nejlevněší způsob. Dej vědět co a jak. Pitbulle jestli jsi na facebooku tak mě tam najdeš jako Kirill Kazakov. Napiš když tak uvídime co se stim da dělat.
  8. No za studena mi to ještě jakš takš jelo, žadny zazrak to nebyl, ale jelo to po 90 stupnich už to bylo line a do kopce to netahlo vubec, a jak mile jsem dupl na podlahu tak mi to škublo jako že rozjezdl, ale jen na chvily pak zas nic cukalo a nejelo to. A pokud jsem nechal pedal sešlapnuty tak mi to cukalo celou dobu než jsem opět povolil a za sešlap zpět, pak to zas pomalu jelo. Za stupena se mi stavalo že přijdu do garaže, nastartují a začalo to mlatit celým autem, motor se celý kýval sem tam jako by se dusil a neměl dost paliva a když jsem chtěl přidat plyn, tak mi to chciplo. Tak jsem musel znovu startovat a tak několik krát než jsem mohl trochu přidat alespon těch 15tis. otaček nechal jsem to sešlaplý. Pak mi to po chvilce přestalo. A mohlo se pomalu jet. Pak jsem jednou jel do Krumlova a zase se mi stala stejna věc. Nechal jsem auto přez noc venku a ranno jsem to startoval a začalo mi to zas chcipat a dusit se. Pak na druhý start nedošlo jelikož mi to už nestartovalo. Tak jsem zustal sto kilačku od baračku. No tak jsem se na to vysral, řekl jsem si už toho mam dost jdu se nasnidat a po 2 hodinach jsem zkusil nastartovat, a na jednou to šlo sice to malem chciplo ale když jsem přidaval trochu plynu a udržel jsem to na 15 tis otač. po par minutach po bylo v pohodě. V servisu mi vyměnily snad uplně všechno hadici saci od turba všechny zname filtry, čistili škrtici klapku, vyměnili svičky, no prostě mam nový auto . A když mi řekli že by to mohlo dělat čerpadlo a nehlasi to diagnostika protože prý nema octavka 1 rs čidlo na čerpadlu který to kontroluje, že to dělají na nových octavkach. A chtěli po mě 12 tisic za vyměnu čerpadla s praci a materialem tak jsem je už poslal do prdele takový opravař mužu být i ja všechno vyměnim a něčim to bude. Tak že original z Mlade boleslavy čerpadlo stojí 11.000 tisic korun mi řekli. práce 1000Kč. No a v Elitu druho výroba stojí pouze 4.500 Kč a vyměna je hodně jednoducha. No a levnějši zpusob už je jen sehnat čepradlo na netu použite. Ja jsem ted našel čerpadlo ze seata cupry. Chlapek mi tvrdil že je stejny jako u octavky a na konec byl z te cupry výšší o 2 cm ale po delši namahave prací jsem to tam narval. Šel jsem to hned vyskoušet. No a už na prvni start jsem pocitil rozdil. Auto startuje líp, žadne cukaní, chcipani, zvuky vedlejši prostě nic čisty a krasný zvouček 1,8 20V Turbo no a pak jsem zase s nim lital jako s novým No a měnil jsi teda to čerpadlo? Jo a jeden starý opravař aut co se furt zajima o auta ale už jen z knižek, tak mi řekl že jsem to oddělal to čerpadlo, protože jsem jezdil kolik krát skoro na prazdnou nadrž. A to je pravda kolik krat jsem jel a zapomněl jsem natankovát, a pak jsem stal v zacpach v Praze. Proto se mi odjebal, neni benzin, špatně chladi, přehřiva a jde to kytek.
  9. Tak to je blbý jestli jsi to měnil mě to dělalo všechno stejny jako tobě, fakt nevím. Jezdil jsem s tim půl roku a po každy jsem si řikal tak at to auto už se rozpadne ot se nemusim nervovat že když vjedu na dalnici a jako na schval to nejede. Ale včera jsem vyměnil palivový čerpadlo, fakt se to zlepšilo zadne cukani, i na volno běhu když jsem sešlapl tak je krásně vyjelo na horu. Na rozjezdech žadný cukani, vše jede hladce. A když mi to blblo a přidal jsem tak jsem slyšel rany ktere snad vychazeli ze přede tak jsem si nebyl jist jestli to muže byt čerpadlo. No a ted když to vše změnilo vyměna čerpadla, nevím co k tomu mam dodat. Snad jen že ti opravdu držim palce, vím jake totiž to jsou nervy s tim.
  10. Nazdar pitbulle jak to vypada s tim cukanim na octavce? Hele ja jsem dnes vyměnil konečně palivový čerpadlo, hadem co se stalo??? Jede to stejně jako na začatku, trha to silnici MAX JSEM ŠTASTNÝ FAKT SUPER. A TO JSEM VYMĚNIL TAKOVÝCH VĚCI ALE NEVA DNES JSEM TO PROJEL JAK SE PATŘI A SLUŠI Je to fajn !!! Tak dej vědět.
  11. Prosím o rádu, napadlo mě jestli by nešlo namontovat světla z octavki 2 na octavku 1 RS. Myslite že by to šlo udělat? A jak velký zasaj by musel být?
  12. Díky za radu zkusim to předtim než to vyměnim. V servisu by raději vše vyměnily aby více nahrabali a ne vždy je vše zničene tak jak tvrděj.
  13. Ahoj, hele ja mam teký ten stejný problem, už jsem malem na to několik krat doplatil, při předjižděni mi to začalo cukat a chcipat. Před pár dny jsem měl auto v servisu, řekli mi že nějaka tlaková hadice ktera vede k turbu je špatna. Vyměnily mi to za 6000,- Kč včetně pujčeni nahradniho vozu (Drahý servis Klokočka) a stale to chcipa mezi 3000 a 4000 ot. tak že ted přišly na to že prý je špatna benzinova pumpa. Ja už fakt nevim takových peněz jsem do toho narval a tolik jsem toho vymněnil, vymněna rozvodaku nepomohla, Turbo repasovane - nepomohlo, svičký vymněna - nepomohlo, a dokonce mi některe servisy namlovaji že to je předovokou, kecy jen zas chtěji prachy. Ja už nevim co s tim????????? dalši vyměna dilu???? aktualni napad servisu je takový že je zapotřebi vyměnit benzinovou vumpu, ale prý to bude stat 11.500,- Kč. UŽ FAKT NEVIM CO S TIM?
×
×
  • Vytvořit nový...