Přejít na obsah

CJ_UA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli CJ_UA

  • Narozeniny 23.9.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.skoda-club.org.ua

Oznámení CJ_UA

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. CZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Už jsem nainstalovat tempomat v mém autě Škoda Fabia Mk.1. Tempomat normální práci, ale když džbánek tempomat je práce nemám žádné informace o mé jídlo palubě. Otázka: Jak aktivovat indikátor na jídlo palubě?? Vůz Škoda Fabia Mk.1 motoru AZE 44kW, a má palubní počítač. Omlouvám se za můj jazyk, z angličtiny do svého jazyka pomocí Google Translate. Nápověda místo! ENG---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I have already install cruise control in my car Skoda Fabia Mk.1. Cruise control are work normal but when cruise control is work i don't have any indication on my dish board. Question: how activate indicator on dish board??? Car Skoda Fabia Mk.1 engine AZE 44Kw, and a have a board computer. Sorry about my language, from English to your language using Google translate. Help place!! RUS---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Я установил круиз контроль на свой автомобиль. Круиз контроль работает, но когда работает круиз контроль индикатор о том что включён круиз контроль не отображается на приборной панели. Вопрос: Как активировать индикатор на приборной панели??? Автомобиль Skoda Fabia Mk.1 двигатель AZE 44Kw, бортовой компьютер присутствует. Извините за мой язык, пользовался переводчиком Google с английского на русский язык. Помогите пожалуйста!!
  2. Не пойму почему никто не хочет сотрудничать, вступать в контакт??? Am not understand why nobody don't wont corporate, or contact whis us??? Nechápu, proč nikdo nechce spolupracovat, aby se kontaktní ???
  3. Тема создана в правильном разделе? Téma je vytvořena ve správné sekci?
  4. Děkuji moc Ekkar_z_Bastlírny :palec2: Ждём вас у нас на форуме! Čeká na vás v našem fóru!
  5. Да могу писать на русском...либо на английском... Спасибо что ответили на сообщение... Приглашаем всех желающих посетить наш форум для совместного общения, и приобретения совместного опыта по улучшению наших автомобилей, и просто поговорить. Наедимся на будущие сотрудничество а так-же совместные мероприятия!!! К примеру у нас отмечают годовщины клуба и уже два года подрядят он называется международным, к нам приезжают одноклубники из соседней России из г.Москва (~ 900 км) а также из дальних городов таких как Екатеринбург (~ 1500 км) или Казань ( ~ 1700 км) с радостью пригласили вас к нам на мероприятие которое будет в следующем году (2011 года) в сентябре. Хочу напомнить адрес нашего сайта ( Skoda-club Ukriane web page ) Я создал два раздела в которых есть перевод на английский: Тема про Украину: ( Topic about Ukraine ) Тема про автодороги Украины: ( Ukraine motorway ) Тема про чешскую деревню в горах Украины ( Cezy vilage in Ukraine ) Очень хотелось бы иметь собеседников с вашего клуба, автомобили вашей страны кумиры нашего сообщества. Спасибо большое!!! Я немного понимаю чешский правда не говорю и писать не умею, только читать! Уважаемый Ekkar_z_Bastlírny не затруднит ли вас перевисти моё сообщение на чешский что бы другие пользователи могли понят что в сообщении.
  6. Navrhujeme vám část o Ukrajiny překlad na anglický jazyk jíst část o Ukrajiny klepněte pro lístek Zdravím vás na našem forume
  7. Takže vyhovuji Andrejově prosbě a překládám: Zveme všechny zájemce o kontakt a vzájemnou výměnu zkušeností, vylepšení našich automobilů i prosté popovídání si k návštěvě našeho fóra. Byli bychom rádi, kdyby se povedlo navázat vzájemnou spolupráci a těšíme se i na společné akce. Například slavíme výročí klubu a už po dva roky ho můžeme nazývat "mezinárodním", protože na naše akce přijíždějí i účastníci-kolegové ze sousedního Ruska, konkrétně například z Moskvy (asi 900km) a dokonce i z mnohem vzdálenějších lokalit, jako jsou Jekatěrinburg (asi 1500km) nebo Kazaň (asi 1700km). Rádi bychom vás proto všechny pozvali na setkání, které už nyní připravujeme na září příštího roku. Velmi rádi bychom měli na fóru i spolubesedníky z tohoto fóra, auta značky Škoda jsou pro nás spojovacím článkem. Zde vysvětlím v textu uvedené odkazy: Skoda Club Ukraine je odkaz na ukrajinské "škodovkářské" fórum, které právě Andrej zastupuje a dva linky na stránky, kde lze najít anglické verze: About Ukraine a Ukraine motorway . Na posledním odkaze Cezy vilage in Ukraine je asi nejznámější pozůstatek české minulosti části Ukrajiny - vesnička KOLOČAVA, rodiště Nikoly Šuhaje. www.skoda-club.org.ua
  8. Help please. At me autoradio tape recorder Symphony CD from Skoda Octavia it does not reproduce MP3 disks. I would like to stitch its feather that it could read MP3 disks, the insertion is necessary for me, there is it at whom or? On the native language I shall not write hardly it who or knows.
  9. Can. Ale 5W30 Olej je tekutina majetku (kapalné) a je vhodnější pro větší oborotistyh motory jako je 1,4 16V AUB například. Pro vaše auto lahví lutshe 5W40
  10. Dalším tématem, které pereproshivaetsya v autě? Flush? nebo mikroprocesor 'Motorola' Děkujeme vám!
  11. Děkuji mnohokrát. Teď už vím, že auto může být pereproshit. Ale žít v jiné zemi, a já musím nosit drahé auto v české republice. A ne jeden z firmwaru .. ne?
  12. Nevím, český jazyk a mohu použít překladatelem. Promiňte, prosím A významu zprávy jasné?
  13. Ahoj Dotázat možný upgrade auto Symphony CD jsem to auto Symphony CD II MP3, že by se moje auto rozmnožovány MP3 disků, aniž by došlo ke změně vozu. Tyto dva velmi podobné auto mohlo suschistvuet možnosti konverze, pereproshivki?
×
×
  • Vytvořit nový...