Přejít na obsah

Mira96

Uživatel
  • Počet příspěvků

    399
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    6

1 Sledující

Kontaktní metody

  • ICQ
    0
  • Skype
    mira.hlo

Návštěvy profilu

3 584 zobrazení profilu

Oznámení Mira96

  1. Mira96

    Vymena oleje

    Řekni si v servise, ať ti to přestaví na pevný interval na 15 000 km, já jsem si to tak nechal u současného Supa i toho předchozího.
  2. Já leju jenom Shell V-Power 100 a nebo když je akce tak OMV MaxMotin 100. S Vervou jsem skončil když to skoupil Orlen - nebudu je podporovat i když Verva byla mírně levnější než Shell nebo OMV.
  3. Dalo by se to obejít nastavením udržování úrovně nabití baterie, pak motor běží dokud nedosáhne požadované úrovně. Ale je to trochu nepohodlné pokaždé to nastavovat.
  4. Mně bylo nabídnuto za 1000 na den a nebo Fábku za 700 na den, nakonec jsem ji vzal neboť nic jiného nebylo volné. Nakonec mi i něco odpustili, neplatil jsem plnou taxu.
  5. Mira96

    Spotřeba

    Na dálnici s vybitou baterií klidně vezme 6,5/100. Jukni ke mně do vlákna, nebo třeba k @Michal B. nebo @faithless78, mají také íVéčka nějaký čas
  6. Co se týče grafiky tak nevím, ale výměnu barev v automatickém režimu lze ve Strakonicích. Já mám také Sportline a trochu mi "vadilo" že v automatickém režimu v NORMAL a SPORT jsem měl červenou. Teď mám nastaveno v automatickém režimu: ECO - světle zelená, NORMAL - žlutá, COMFORT - světle modrá, SPORT - červená a v režimu INDIVIDUAL zůstává barva naposledy použitá v ručním režimu.
  7. Tak to je teda zklamání, podle fotek vypadalo opravdu dobře. Vydrž v hledání já jsem uspěl až na třetí pokus, ale jak se říká: "Do třetice všeho dobrého" tak nyní jsem velmi spokojen.
  8. Občas pomůže výmaz mezipaměti aplikace, nebo kompletní odinstalování a opětovná instalace aplikace (velmi nepohodlné 🤕 ). Já jsem je bombardoval negativním hodnocením z aplikace, že se sami ozvali telefonicky a začalo se to řešit. Posílal jsem printscreeny a logy z aplikace. Dá se říci, že s tím asi něco udělali, neboť to nyní funguje. Někdy se načítá trochu déle a jednou jsem musel provést výmaz mezipaměti, ale proti tomu co jsem zažíval dříve tak je to pohoda. Doufám, že jim to vydrží.
  9. Já bych se přiklonil k tomu za 609k. Navíc ze Škoda Plus by to mělo být bez problémů a auto by mohlo mít ještě tovární záruku. Sám jsem tak kupoval a kolega také, oba jsme spokojení.
  10. Mira96

    Letní pneu

    Tak jsem zvědav na jaro na ty kolejnice 😉
  11. Mira96

    Letní pneu

    Je začátek prosince, venku sněhová kalamita a já jsem si jel do pneuservisu pro objednávku letních kol - na obrázku Continental Premium Contact 6 Contiseal. U mne byl výběr docela omezený, neboť na íVéčko potřebuji gumy s vnitřní "samozalepovací" vrstvou, když nemám rezervu. Teď tam mám Pirelli P7 také s vrstvou, DOT 06/20 a ačkoliv ještě nemají čtyři roky tak už jsou docela tvrdé. No a tento divný termín objednání vznikl tím, že v září jsem přišel k autu a měl prázdnou gumu. Díra byla na blbém místě v přechodu mezi běhounem a bočnicí takže mi nedávali šanci že to bude dobře držet (ale povedlo se, dojezdil jsem až do výměny na zimní). A vyvstal problém - objednat jednu novou gumu = blbost, mít na jedné nápravě nové gumy a na druhé staré = také nesmysl, takže výsledek rozhodnutí je na obrázku. Stejně jsem ty Pirelky chtěl příští rok na podzim vyhodit, no tak půjdou o sezónu dříve.
  12. Já už dva týdny intenzivně komunikuji se Škodovkou, posílám printscreeny, logy atd. tak uvidím, co z toho bude. Ale být za 2 tisíce pokusným králíkem se mi vůbec nelíbí. Ale aspoň se začalo něco dít, před tím se měl pocit , že křičím do zdi.
  13. Je tam měnič, který se asi nabíječce nelíbí. Jiné zařízení funguje? Já na vnitřní zásuvce (u před FL i po FL) bez problémů provozuji ozónový generátor.
  14. Mira96

    Superb III

    Video se mi líbilo a hlavně mi potvrdilo moje rozhodnutí, které jsem provedl před dvěma roky - výměna TDI za iV. Nafťák má polykat stovky kilometrů a nelze ho týrat krátkými couračkami po městě. Na to je vhodnější iVéčko, všechny couračky odjezdí elektromotor. Jenom mám nyní problém - nový SuperB nabízí íVéčko pouze v kombíku 😞
  15. K dopisu jsem se zatím nedokopal, ale před chvílí telefonát přímo ze Škodovky ohledně mých hlášení. A že se omlouvají atd., a když to bude přetrvávat tak abych navštívil svůj servis. Takže v podstatě nic 🤔
×
×
  • Vytvořit nový...