Přejít na obsah

sEVIGE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sEVIGE

  1. celý to dávat nebudu jenom střechu a slepici, potřeboval jsem vědět jak je to velikostně, dělat mi to bude kámoš, samozřejmě v barvě, aby to šlo k autu.
  2. Zdravim, mohl by mi někdo z vás, kdo má dílenskou příručku poslat popis + návod na lepení polepu, který se dávali na 100 ks bílých RSek. Potřebuju to pokud možno co nejdřív a nechce se mi kvůli tomu stahovat celou DP. Díky sEVIGE e-mail: M.Severin@seznam.cz
  3. Já nevim, ale mě to připadá jako nějakej korejec. Popravdě řečeno radši než tohle tak novou fábii.
  4. super to číslo jsem potřeboval, psal jsem ti SZ a už jsem myslel že se nedočkám.
  5. Asi si jí chci dát na auto, chápu, že to pro někoho je těžko pochopitelný. Pokud nevíte kde jí sehnat, tak mi sem prosím nic nepište, díky.
  6. Nevíte někdo kde by se dala sehnat Laminátová kapota na octavii, popřípadě rovnou posílejte nabídky. Jedná se samozřejmě o přední.
  7. Tak pokud si někdo myslí, že je jakýkoliv problem sem něco z USA dostat, tak je na velkém omylu. Sice se to musí zaplatit, ale když bude víc lidí, tak je to ve výsledku zanedbatelné.
  8. ceny jsou kolem 200 Doláčů, a na Audi tam maj, ale asi to bude na benzín, ale určitě by to šlo použít, protože intercoolery jsou pokud tušim stejný jako na 1.8 Ba.
  9. Možná se to tu už někde řešilo, ale už nějakou dobu sleduju na e-bay.com nabídky na tuning díly z USA. Dají se tam sehnat celohliníkový intercoolery i komplet přestavbový sady ( na škodovky by se museli zcela jistě upravit) za velice dobrý ceny. Jenom ten poplatek za poslání lodí je skoro tolik co cena intercooleru, tak kdyby se našlo více zájemcu a podělili bysme se o poštovný, tak by to bylo super. Popřemýšlejte o tom a čekám na reakce.
  10. vypadá to fakt supe r, ještě by to chtělo vymyslet něco pod zadní. Protože to co se prodává pro oktu je hrozný , ale třeba by šlo taky něco implantovat odjinud
  11. sEVIGE

    Opravy alu kol

    Tak můžu doporučit firmu Pekař ze Štěpánovic u Líšova. Kolo do druhýho dne hotový, cena 500,-.
  12. sEVIGE

    Opravy alu kol

    Tak jsem volal do toho Líšova, či co to je, kola jenom rovnaj, ale bude do druhýho dne, což je super. A pokud by měl někdo zájem o komaxit, tak v Katovicích u Strakonic. Jednotná cena za kolo 500,- včetně otryskání. Nechával jsem si tam dělat kola už dřív a max. spokojenost. Tel: 604739105
  13. sEVIGE

    Opravy alu kol

    Tak se mi povedlo udělat parádní kopanec na mojem hliníkáči. Nevíte někdo o nějaký firmě, kde to opravujou, pokud možno nejlépe z Jížních čech. Jo a dal jsem to sem, protože se to bude určitě ještě nekdy hodit, teda pokud sem někdo něco napíše.
  14. Tak jak to dopadlo, já jsem jezdil ze svým druhým broučkem( a to v přímým přenosu ) v Mošnově na dnech NATO. Máme ten pohár, bo ne.
  15. Jel bych rád, ale zrovna budu na dnech NATO v Mošnově, povinost volá.
  16. Přestala mi fungovat klima. Tlak tam mám a podle diagnostiky jsou čidla ok. Vůbec nespíná kompresor, tak přepokládám, že je v háji el.mag. spojka. Nevíte někdo, jestli jde nějak vyzkoušet ta spojka bez demontáže, popřípadě jestli nejsou ještě někde nějaký pojistky na klimu ( myslím jiný než v pojistkový skříni). díky, sEVIGE
  17. Nejjednodušší budeš mít když si koupíš celý 3díl od Laityngu http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11854 Dělejají to přímo na míru škodovek-typ+rok a nemusíš nic svařovat jen šroubovat a zapojit...min.týden jsem si je taky montoval a šlapou jak hodinky a zvládly jsme to dva za hodku jjj, na ty jsem taky koukal a vypadá to pěkně, ale já mám zadní tlumič jako novej, tak proč ho měnit. A hlavně na diesla dávat laďák mi připadá zbytečný, chci to hlavně na desing, tak proto jenom ty koncovky.
  18. No skusim ho vytáhnout z Audiny, a mrknu se na to číslo, a nebo si to zezadu s A6 hodim dopředu do Octule, beztak v zádu nikoho nevozim, vetšinou.
  19. jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě.
  20. A nesmudlaly pak ty sterace to okno nahodou kdyz uz jsi je pustil? Myslim,ze to bude urcite vyrabet naka firma,co dela autokosmetiku..Sonax, Coyote atp.. No mě to dělá letní otstřikovací směs od shellu, a funguje to i za hodně silnýho deště.
  21. Najde se v okolí Písku nebo Strakonic někdo, kdo by mi přivařil koncovky na mojí Octuli, případně jestli máte někdo kontakt na někoho šikovnýho.
  22. sEVIGE

    Mizí voda

    JJ, tak u mě to je taky těsnění, autí je už v opravě. A hned po tom ho čeká kopletní bypas u TDIfun.
  23. Potřeboval bych schéma zapojení elektricky ovládané sedačky s pamětí. Natáhnout napájení není problém, ale chtěl bych to zapojit tak, aby fungovaly i zrcátka. Tak pokud někdo máte schéma, nebo jste to už dělal, tak mi to sem prosím dejte. Pokud možno i jaký součástky ( relé, svorkovnice) k tomu potřebuju, Etku nemám a ve škodovce mi to nejsou schopný ( možná nechtěj) zjistit. Díky sEVIGE.
  24. sEVIGE

    Mizí voda

    Pořád mi mizí voda, auto nekouří ( jinak než obvykle), v oleji voda neni a ani se nepřehřejvá. Voda šíleně moc tlakuje a z pumpy ani odjinud z trubek to neteče. Když jedu (i dálky), tak voda nemizí, ale stačí jedna noc stání a voda je fuč ( cca 2-3 dcL). POMOC!!!!! Jo motor TDi 81 kW, AGR výroba 2000
  25. sEVIGE

    prosím o pomoc

    No nastavim ho tak, že bude blíž k zemi, ale bude pořád vypadat jako seriovej. Hodně práce, lepidlo, pájka,trocha kitu a stříknout a bude to.
×
×
  • Vytvořit nový...