Přejít na obsah

dzenda7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dzenda7

  1. řeším to tím, že baterku jednou za 14 dní prostě nabiju.
  2. Rychlá komprese?? Taky bude něco špatně 🤣😂🤣😂🤣😂
  3. O inteligentním nabíjení toho vím dost, ale proč točí motorem déle při nízkém stavu baterie to mi poraď.
  4. Zdravím, Octavia III, 2.0 TDI, 110kW, baterie VARTA EFB 75 Ah, rok stará. Občas mám delší starty, cca 2-3 sekundy. Svým pátráním po příčině delších startů jsem přišel na to, že baterie, když se dostane pod napětí 12,2 V, tak jsou ty delší starty. Pravděpodobně dochází k vybíjení baterky fungování kamery MIO, když je vypnuté zapalování, což by nebyl problém. Ale, zaráží mě ty delší starty, proč tomu tak je? Diagnostika VAG nehlásí žádnou chybu, alternátor dobíjí v pořádku. Napadá někoho jiná příčina? Kolega má Passata B8 a dělalo mu to to stejné, koupil novou baterii po 4 letech provozu a je po problému. Díky za jakékoliv nápady.
  5. Máš dobrý sluch, jsem zvědav na zvuk po sestrojení.
  6. Podle mě baterka v háji. Chce to udělat zátěžový test baterky, tohle je první krok co bych udělal. 70 % této poruchy je baterka.
  7. Asi to nebylo uděláno správně, když gufero teče. No...bude to asi běh na dlouhou trať. Držím palce a jsem zvědavý jaký bude konečný verdikt. Já teď řeším problém s dlouhýma startama (skoro to mám vyřešené), ale to sem nepatří. Jinak video nejde přehrát, píše to, že je to soukromé video.
  8. Ahoj, ten silikat má údajně zabránit korozi a různým usazeninám zevnitř motoru. Ještě jsem neslyšel, že by se to někomu protrhlo, pokud to toho nedrbeš, tak by se nic nemělo stát.
  9. .....nemohlo se špatně nasadit gufero? Nebo bylo vůbec vyměněné?
  10. Ahoj, za mě zvuk OK, sice je tp jen nahrávka, tak to nejde určit, 1.6 jsou sice menší problém, ale pokud mu dáváš co má mít není problém. Jezdil bych v klidu dál. Pokud bude diagnostika ok, což si myslím že bude, tak jet do servisu je asi zbytečné vyhozené peníze. I tak jsem zvědavý jak dopadneš po servise.
  11. Proto si měním sám olej a vím co jsem udělal a nebo neudělal.
  12. Ahoj, G052505M6 je olej 5W/40. Taky jsem měl na faktuře jednou olej 5W/40 a jednou 0W/30, vše originál servis Škoda v Německu. Nějak to taky nechápu, ale další výměna bude 0W/30. Údajně se dává 5W/40 když budeš měnit olej do roka a 0W/30 do nájezdu 30 tis. km, po telefonátu do autorizáku. Každý si dělá co chce.... :-)
  13. https://www.only4cars.cz/skoda-rezervni-kolo-octavia-iii--superb-iii-16--5e0601011j/?gclid=Cj0KCQiAkNiMBhCxARIsAIDDKNUr3LT5kBqHjQx4kvAL-wGecRD58zsLnA2Hm8Ulk2IWOuCzrr6ZzUwaAsYYEALw_wcB Tohle se tam vejde?
  14. Zdravím, nekupoval někdo dojezdové kolo na OIII, r. 2017, combi? Mám kola 17" a zajímá mě, jestli koupit 16" nebo 18" dojezdové kolo a taky jakou polystyrenovou výplň k tomu. Chci dát dojezdové kolo místo dojezdové sady co byla origo. Díky za info.
  15. Hotovo. Dnes jsem vyměnil molitany za plastové zákryty blatníku. Týden nepršelo a molitan nacucaný jak školní houba. Myslím, že to stojí za tu práci. VID_20210823_162551.mp4
  16. Plastové kryty jsem objednal, vyměním je za nasáklý molitan, který je nacucaný jak školní houba, u všech předešlých aut (Fiat, Ford) jsem ten molitan vytáhnul a myslím, že jsem ušetřil minimálně za výměnu blatníků. S každou výměnou pneu jsem oddělal podběh a propláchnul a vyčistil tento prostor a byl klid.
  17. S tou nálepkou v interiéru se to dělalo kdysi. Dnes už nikdo nic takového nedělá......a ani bych si nic nenechal nalepit do interiéru.
×
×
  • Vytvořit nový...