Přejít na obsah

Zbynek1968

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

552 zobrazení profilu

Oznámení Zbynek1968

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj! Dá se to koupit na čínském e-shopu, koupil jsem to tam a rozdíl byl akorát v podsvícení, které je teď červené
  2. Ahoj! Mám 1.9SDi a namontoval jsem tam tempomat asi před 3 roky, vše je v pohodě, jsem s ním spokojený, nejezdím teda plně naložený, ale rychlost to drží v pohodě a spotřeba je normální, dle počítače průměr 4 litrů/100km na trase Praha-Kolín - Žďár nad Sázavou . Auto najeto 205 000 Km.
  3. Ahoj, mám taky 1.9. SDi, r.v. 2001, najeto asi 193 000km a naposledny když jsem měřil spotřebu tak jsem měl průměrnou asi 4,2 l/100km, po dálnici nejezdím jen okrskové silnice a město. Poslední delší jízda asi 150 km po okrskové silnici a dle PP průmer asi 3.6 l/100km. Myslím si že to je super spotřeba.
  4. Ahoj, mohl by jsi mě poradit kde najdu + po klíčku, kabel jsem protáhl až k pojistkám, ale moc se v tom nevyznám kam to zapojit, díky za odpověď.
  5. [Prosím o radu odkud mám vzít ten + na zrcátko, myslím přesný místo, Díky za radu!!! Natáhl jsem kablík až k pojistkovce, ale nevím kam jej zapojit.
  6. Díky, za radu, ale přišel jsem ješta na jednu alternativu, mám el. šíbr a zjistil jsem, že tam je taky + přes klíček, takže by to mohlo jít ze šíbru a nemusel bych nic tahat až od pojistek. Jestli se mílím tak mě to řekněte.
  7. A odkud je to nejideálnější a nejjednoduší? Poradí někdo? Prosím!!!
  8. Zdravím všechny! Včera jsem si na vrakárně sehnal jedno zrcátko ze supa a jedno z FI, Dnes už mám skoro všechno hotové, kromě zatmelení díry a nástřiku. Chtěl bych se zeptat zda můžu do zrcátka přivést plus taky z lampičky a nebo to musím táhnout někam jinam. Stačí mě zapojení jen plusu a mínusu. Zdá se mě, že to bude stačit. Děkuji za radu.
  9. zkus to zde http://www.autointerier.cz/sluzby.html
  10. Kup si toto dálkové ovládání http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ov...axicar-686.html pošlou ti k tomu taky návod jak to na určitém typu auta zapojit a je to bez problémů.
×
×
  • Vytvořit nový...