Přejít na obsah

Hany

Uživatel
  • Počet příspěvků

    563
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Hany

  • Narozeniny 10.2.1983

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 222 zobrazení profilu

Oznámení Hany

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, tim se netrap, mam firewall, mam NOD32, tak snad vir to nebude :-). Moc nerozumim tomu co to dela, ale uz se mne nekolikrat osvedcil drasticky pristup ;-), pujcim si ext. disk, hodim tam data (teda MP3ky ;-)) a naformatuju to ;-). Dekuji. H. PS: Prosim admina a zavreni tematu :-)
  2. Vetsinou, kdyz provadis nejakou operaci, treba ted, kdyz jsem klikal na tlacitko odpovez...tak stoupne zatez procesoru na 100%, stejne tak, kdyz tohle pisu, tak pisu temer poslepu, protoze nez se objevi pismena, ma to tak vterinovou prodlevu. H.
  3. Bohuzel ve spravci uloh je prave chrome ci mozilla, ktera v te zalozce Processes (mam WIN v English) ve sloupci CPU miva treba 92, 95..... Fakt si lamu hlavu nad tim cim by to mohlo byt.... Notas ma 1.2 GB RAM a tam byva zabranych tak 450 MB...., ale CPU Usage byva na 100% a bezi tam fakt jen Crome ci Mozilla H.
  4. Ahoj, chtel bych poprosit nekoho, kdo je trochu vice IT zrucny nez ja, zda by mi mohl pomoct :-). Stava se mi, po chvili prohlizeni stranek v prohlizeci (chrome ci mozilla), ze zacne notas, nebo spise WIN XP home, vyuzivat vykon procesoru na 100%. Coz zpusobi velke spomaleni notase. K pripojeni pouzivam Ufona, zadna slava rychlost, ale jsem spokojeny. Chystam se tomu naformatovat disk, ale moc se mi nechce, pokud nekdo tusi co tomu je, tak budu moooooooc vdecny . Diky vsem za radu H.
  5. Ahoj, vim, ze sem chodi kde, kdo, mel bych dotaz; Chystam se prodat z firmy auto, jak to udelat, aby ty odvody byly co nejmensi? Konci tomu leasing, ma to prepazku s DPH... Vim, ze je moznost dvou dokladu z bazaru nebo soudniho znalce... Muzu se domluvit s bazarem, aby nabidku co nejvice stlacil...., aby ten doklad do ucta byl co nejnizsi? Nepujde po tom bernak? Overuji si to? Diky H.
  6. Hany

    Zamlžování oken

    Mne to zamlzovani vice nez se.., ted jsem jel parkrat dalnici a tam je to vyslovene nebezpecne... nemlzi se mi jen predni okno, ale cele auto.... sice vzdycky kolem zrcatek je videt, ale na dalnici musi byt poradne videt... cekam az muj dvorni servisman , DIAGNOSTIK v lednu nastoupi do prace a dam mu svoje auto do parady . H.
  7. Hany

    Zamlžování oken

    Tak filtrem to neni...mam ho tam tyden novy a deje se to furt....objednam se do servisu na tu klapku...
  8. Hany

    Zamlžování oken

    Jezis nedeste mne , ja se snazim servisu vyhybat milovymi kroky, vymenim filter a pokud to neprestane, tak pujdu po te klapce.... Mam v planu koupit filter normalne ve Skodovce, tak doufam, ze to dobre dopadne . Fotku filtru sem urcite dam, H.
  9. Hany

    Zamlžování oken

    Urcite to zkusim, stejne by mne to za par mesicu, az si rekne auto o servis v 60 000 cekalo . H.
  10. Hany

    Zamlžování oken

    Filtr klimy jsem menil ve 30 000, mam najeto ted cca 55 000...tak ho vymenim drive.... je to jen o tom koupit filter, myslim, ze stoji cca 700 a vyhodit ten stary? VIm, ze je to pod prihradkou spolujezdce.... Mam Climatic, nikdy nezaviram okruh, aby to tocilo jen vnitrni vzduch... H.
  11. Ahoj Fsem , mam prosbu, vim, ze se to tady uz resilo, ale par tydnu se mne v aute, z niceho nic zamlzuji okna. Parkuju venku, sednu do auta, nastartuju ho a zamlzi se okna, ale opravdu velmi, tak, ze na prednim skle mam potoky vody...stava se mne to i uprosted cesty, treba na dalnici, coz je extra neprijemne... Zkousim kde co, foukat na to teply vzduch, studeny vzduch, zatim se mne nejvice osvedcil hadr a utrit to... O II, mam skoro 3 roky a tento problem se mne zacal stavat az tuto zimu... Mam v ni vymenene predni okno, prasklo od kamane na dalnici, ale to je tak cca 2 roky, tedy jednu zimu jsem s tim uz jezdil... a zadny trabl... Pamatuju si, ze se to tady nekdy resilo, ale nenasel jsem to...doufam, ze se na mne Diamant ci jiny admin nebude zlobit, kdyz se ptam znovu. Diky za pomoc. H.
  12. Presne tak! Ja jsem si byl prohlednout v patek 29.12. A5. Libila by se mi ta 2.0 - 154 KW, prodejce rikal, ze neni vubec dulezite, ze auto se zacne vyrabet az asi od brezna a dodaji mi ji nejdrive v kvetnu, ze muzeme predbezny leasing udelat uz ted a tez mne nabidl krasnou slevicku 10%, kdyz jsme to auto skladali dle mych predstav tak sleva byla cca 150 000, coz mne fakt nadchlo. Az skonci leasing na Octavku, tak budu hodne premyslet . H.
  13. Hany

    Servisní prohlídky

    Ahoj, nestane se nic, sam jsem pretahl sevisku o cca 2 000 Km, za neustale hlasky od maxe, proste nebyl cas a muj dvorni servisman mel taky nabito . Volal jsem do Skody a na zakaznicke lince mne dali nejake cislo do Boleslavi a tam mne slecna/ pani rekla, ze vubec neni problem to pretahnout o 3 000 Km. Neni tam zadny blokovaci system jako u nekterych znacek, ze by to prestalo jet, je to jen upozorneni na maxovy. Zlom vaz. H.
  14. Fakt to musi cele pryc? Podle fotek to nevypada zle? H.
×
×
  • Vytvořit nový...