Přejít na obsah

riba

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    730
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

3 Sledující

O uživateli riba

  • Narozeniny 20.8.1958

Návštěvy profilu

1 749 zobrazení profilu

Oznámení riba

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Ahoj bando, tak jsem to tady nafofr projel a nestačím se divit povedené snídani. Přitom loni to byla pohoda. Jo a jen malý postřeh. Podívejte se ke Karlovi (Lanny) do příspěvku na první fotku “ jeho“ poctivé přípravy na sraz. Kdopak se nám to zrcadlí v zadním okně? Že by Karel? To se mi nezdá. Opatrujte se.
  2. Ahoj bando, dovolte abych se představil. Já jsem RIBA. A teď si jdu přečíst, jak jste mi tady za těch pár dní co jsem tady nebyl myli prdel. Dodatečné všem děkuji za přání k svátku a na Vranově se mojí absenci pokusím vysvětlit. Kurňa nejdou mi vkládat smajlíky a že bych jich potreboval použit. :-)
  3. Ahoj bando, všechny zdravím. Ta zima je fakt humus. Ráno v půl osmé u nás bylo -15°C. Už aby bylo jaro. Jinak ke srazu. Květen a Vranov je jasná volba. Než založím na sraz nové vlákno navrhuju termín 14.-15.5. nebo 19.-20.5.2012. Co vy na to?
  4. Ahoj bando, jen doplním Karla, tady je nádherné slunečné počasí, sice trochu zima, ale po sněhu ani památky. Tak snad to do března vydrží.
  5. Ahoj bando, doufám, že se Olinovi vyjádříte ať už do SZ nebo tady v hospodě. Je to asi jedno, ale já jsem svoje vyjádření poslal přes SZ, abych zbytečně nevířil už tak napjaté emoce. Snad to k něčemu bude a nevyšumí snaha udělat tady něco k lepšímu do ztracena.
  6. Ahoj supí bando. Konečně jsem se sem dostal a tak přeju všem úspěšný rok 2012, ať se vám daří ve všech směrech. Měl jsem trošku hektický závěr roku. Teď už to snad bude lepší a dostanu se sem častěji.
  7. Marku z toho si nic nedělej. Ten s tou Octávkou byl asi starší pán a záviděl, že ti čumí. Jinak zdravím při čtvrtku. Ještě přežít zítřek a je tu zase víkend. Tak se držte.
  8. Ahoj bando. Marku, máš si to dát na hlídané parkoviště. To je jistota. Mám čerstvou zkušenost.
  9. Ahoj bando, tak to máme za sebou. Mini sraz se vydařil, pokecali jsme, popili a pojedli. Prostě bylo to super a díky všem zúčastněným. Spát jsem šel ve tři ráno.
  10. Budou to trochu manévry, musíme se zeťákem utéct vnukovi. Už aby mohl chodit s náma. To se pak z nás ženský pos....
  11. Ahoj bando, tak už jsem se taky po včerejším trénování probral. Oběd odložím až do hospody. Přece se teď nepřežeru, když tam dobře vařej.
  12. Pánové, nechci vás strašit, ale zraje u vás nejspíš podobný problém, jaký jsem měl já. U mě to začalo levým zadním mlhovým světlem. Příčinou je svazek kabelů, co prochází twindoorem na levé straně a láme se při otvírání malého víka kufru. Vyměnili mi celý svazek kabelů. Údajně jsou teď už kabely silikonové a mělo by to snad vydržet dýl. Cenovka za svazek kabelů v autorizovaném servisu Škoda je cca 3250Kč plus práce.
  13. Ahoj bando, tak přežil jsem včerejší trénink na sobotu bez problémů. Byl to sraz zaměstnanců ČKD Lokomotivka. Místo fabriky je dnes O2 aréna. Připadal jsem si jak někde na gerontologickém sjezdu a byl jsem tam zdaleka nejmladší a připadal jsem si jak kdysi, když jsem jako učeň do fabriky přišel. Bylo to decentní a fajn. To stankra6: díky za snahu, ale číst ještě umím. Jako překladatel by jsi se neuživil.
  14. Ahoj, taky jsem na to koukal. Na začátku druhého poločasu to bylo na ručník, ale ten konec fakt stál za to. To žřalok: nikdo ti tvé názory nebere a ani snahu to tady rozhýbat. Výstižně to shrnul Johan ve svém příspěvku, kdy napsal, že to překročilo určitý rámec vtipné vulgarity. Dneska jdu trénovat na sobotu, tak snad to dobře dopadne a budu zítra použitelnej.
  15. Já bych měl stach to otevřít. Aby to neprasklo až dolu.
×
×
  • Vytvořit nový...