Přejít na obsah

PPAJAS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 015 zobrazení profilu

Oznámení PPAJAS

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zapnout zapalování a hned páčkou blikačovou dát k sobě(jako světelná houkačka) a ještě nahoru (jako blikač doprava) a držet.Po chvilce se ozve tón pípnutí a je zapnuté denní svícení. Pokud si to někdo chce deaktivovat ,tak je stejný postup jak zapnutí ,ale ne páčku nahoru , ale dolů(jako blikač doleva).
  2. PPAJAS

    Okýnka

    Rozdělej čalounění dveří řidiče a koukni se do svorkovnice od motorku stahování okna.Možná tam máš korozi. Když koukneš do svorkovnice a najdeš tam žlutočervený drát a zatáhneš za něj ,tak zjistíš že je uvnitř uhnilý. A zkontroluj ostatní kontakty ve svorkovnici.
  3. zkontroluj si elektro instalaci co vede k zámku kapoty.Většinou tam je uhnilí kabel. Jestli máš VAG COM tak si najed do panelu přístrojů,pak na naměřené hodnoty a tam na kanál 202 nebo 201. Tam uvidíš jestli ti to bude psát otevřít či zavřít.
  4. Pokud je auto v záruce tak si nech přehrát soft v radiu a budeš mít pokoj.Pokud ne tak to budeš muset zaplatit.
  5. Uživatel filas ma pravdu. Kup si redukci a budeš mít kvalitnější zvuk. Také jsem tak dopadl.A teď mám pokoj.
  6. Nechat přehrát soft v radiu. Zjisti jakou tam máš verzi a zjistím ti jestli to pujde.
  7. Pokud můžu poradit ,tak pod sedačkou je žlutá svorkovnice(je přidělaná zespod na sedadle) a tu musíš oddělat a spojit to .(spájet).Pokud to má auto vyrobeno do roku 2006 tak se má i vyměnit svorkovnice pod sedadlem a která vede do podlahy.
  8. Odzkoušej kontrolu dobíjení. Má bít 13,8 až 14,5V.Asi tam máš BOSCH alternátor. Pokud to nebude dobíjet ,tak je přerušený kabel od alternátoru do panelu přístrojů .Většinou je závada na kabeláži. Zkontroluj kabelový svazek ,který vede kolem startéru.Tam je většinou přerušen.Musíš rozmotat svazek.
  9. Vag 607 to umí vyčíst jen na TDI motorech. Na motorech benzínových to nejde.
  10. cene tempomatu od škodovky z příslušenství stojí 4990kč. Jen samotný tempomat. a práce cca 1000- 1500kč
  11. pro honza 72: Myslím si že se pleteš, koukal jsem na zapojení a je to jinak. všechny impulsy si to právě bere přes CAN-BUS. Roomster_navigace.doc
  12. PPAJAS

    Studený start

    pro fifa:koukal jsem ti na tu závadu a je to 16556 řada válcú 1:systém odměřování paliva-systém příliš bohatý, a doporučuje se zkontolovat:kontrola vedení,kontrola lambda sondy a lambda regulace před katalyzátorem,kontrola regulátoru ltaku paliva,kontrola tlaku v palivovém systému,číst naměřené hodnoty 030 .
  13. TAk se zjistilo proč to nejde nastartovat a proč nešlo mazání. Bylo to tim, že předešlý majitel předemnou prorazil vanu a nechal tam namontovat novou. Aspoň mu to tvrdil ten dotyčný co mu ji tam montoval.Misto hlinikové tam dal plechovou. A to tím byl tem problém. Šrouby co drží hliníkovou vanu jsou delší než na plechovou. Tím se našroubovali so bloku a porušily kroužek na klice co je na snímač otáček motoru.Na to přišli v servisu Auto Janák v Ústí nad Orlicí.Tak díky jim už můžu jezdit. A oprava mě stála 954kč.
  14. PPAJAS

    Zámek dveří

    Koukni se na el.instalaci k PZ dveřím. Jestli to má el.okna i v zadu tak se koukni do jednotky motorku PZ okna . Jestli není okxidace ve svorkovnici motorku okna a nebo jestli tam jde napětí .Na červenobílý kabel by mělo jít napětí takové jako když změříš akumulátor.
×
×
  • Vytvořit nový...