Přejít na obsah

Filemonn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Filemonn

  1. Zdravím, Chcel by som sa opýtať či už niekto menil ten klasický ( plastový ) nárazník za sportline nárazník. Mám možnosť sa dostať k sportline nárazníku tak by som chcel vedieť či bude pasovať, a či sú s tým nejaké väčšie komplikácie. za odpoveď vopred ďakujem.
  2. Ahoj, oprava cca 200-250eur čistenie vstrekov + podložky pod vstreky .. Nič extra ..
  3. Závada odstránená vyčistením vstrekov a vypodložkovaním .
  4. Zdravým , Mal by som otázku či sa niekto nestretol s problémom kedy mu takzvane tvrdla brzda, následne vyhodilo kontrolku žhavenia, nedostupne acc a závada štart stop + auto hodí do núdzaku . Tento problém sa opakuje keď je vonku trocha studenšie počasie . Diagnostika nič neukázala Jedná sa o OIII RS 2.0TDI 135KW Za každú radu ďakujem.
  5. Ahojte mám otázku ohľadom zvuku z motora ktorý je taký "traktorový" po pridaní plynu zvuk + trasenie prestane a stále sa objavuje pri voľno behu . V servise mi povedali že to kladky ani napinák nieje . A odkázali ma dať skontrolovať prevodovku(DSG) kedže oni prevodovky nerobia .. Ak sa s tým niekto stretol poprípade mal rovnaký problém prosím o radu ako toto riešiť kedže najbližší volný termín v autorizáku je 05.09.2022 .. A auto dosť potrebujem .. Ďakujem za každé rady Jedná sa o škoda octavia 3 rs combi 135kw DSG nabehaných 199.tk. Videá zvuku v prílohe.. video-1660133536.mp4 video-1660133730.mp4
×
×
  • Vytvořit nový...