Přejít na obsah

Satas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    258
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Satas

  1. Pokud je to 120 kw BDG je to rutinní problém je tohoto motoru. Je to EU4 s velkými tlaky na vstricich. Takže je nutné aby byl serizen perfektně dynamicky počátek vstriku, nové cidlo teploty vody, perfektní baterie a pak to nejdůležitější a tj startér. Po 200 tis km a 10 letech staří je kazdej před smrti nemá otáčky stačí o 50 ot za min a už jsou problémy. Takže jedine řešení nový bosch. Žádné repas apod sracky proste nový kus od bosche. Ročně resim cca 15 aut s tímhle problémem. Passat a6 A4 superby.
  2. Zaplat pánbůh za tyhle lemply. Kvalitní dílny maj práce tolik ze z toho chcipou.
  3. Když pominu ze si auto dal do ruky nadrcenejm profesorům z vesmíru tak bych možná začal tím ze auto dovezeš někomu kdo někdy ten motor a ostatní neviděl jen na obrázku. Ve vší slušnosti .... tyhle motory a auta konci svůj život jen a vždy v takovýhle situaci.
  4. Neni problém ti je sehnat ofiko z bosche jezdím pro věci do de.
  5. Naprosto ideální volba auto pak pojede jj střela.
  6. Dělají to trysky žádný repas nepomůže... nelze v nich vyměnit první tycku je zalisovana a pridrena. Dělají toto samé audiny jen s motory Eu4 BDG BDH.
  7. Je to prosté toto není dle mě original řemenice protože tento problém mají pouze řemenice druhovýrobné.
  8. Satas

    Vahadla

    Okamžitě vyměnit všechny hydra a případně i vahadla která vykazují opotřebení.
  9. Klasika BDG trysky EU4 a vydřený tělo vstřikovače.Rešim výmenou trysek z A6 a pokud je SUP v manualu udelam z nej rovnou original 132KW verzi jako Passat.
  10. Mám nemilý pocit že to bude umrtí v rodině jménem VP44...Ale je to jen ryychlodoměnka.V Praze hravě opravím na BDG mam skladem uplně vše.
  11. No na rovinu jestli jedeš do autorizáku tak tam specielně tenhle motor ve většině případu videli max tak pri výměne oleje...ale třeba se jim zadaří.
  12. Nikdo nikomu určitě nepřeje smrt čerpadla to v žadném případě pač je to finanční sračka bez vyjímky kterou nikdo nechce...jen mi možná blbě přišlo že kolikrát se tu najde jedinec který brumlá jak i vše z toho netu je drahé...nic ve zlém.No a jinak díky za kompliment....
  13. Chlapci vy tleskejte nohama zato že se to prostě stalo a máte ceny dilů z toho užasnýho netu plnýho z 90% polskejch hoven... za nákupy na který vy smrtelníci jste se nikdy jaktěživ dostat nemohli a doted by jste platili ty rakety na smrtelníka a chrochtali by jste blahem....to si uvedomte.
  14. Na 114KW pouze a je trysku 059130202F !!!!
  15. Maš v ceně víc muziky...Ale když ji nechceš já ti tam klidně nahraju origo 120KW neni problem ale pojede to taky jako 120KW.
  16. Satas hlavně nastavil počátek vstřiku jak se má a ne to co tam bylo a pak nahral surovej origo soft 132KW z BDH takže ted mas plnohodnotně továrního superba 132KW .A jede to stokrát lip než nejaka uzasně čipovana 120kw.
  17. 10 dní je to tam proto že fešáci nemaj ponetí jak tenhle motor možná i vypadá....až jich okolo toho bude 20 tak by taky mohlo být pozdě už.
  18. To bude režim....ale nepěknej pro tvou peněženku tipuju.
  19. Proč je všude stále ten český nešvar opravovat auta po netu.....bože louskat nesmyslně stále logy po forech....tohle vždy bylo a je uplně k ničemu.Jsou to pořád jen nepřesné informace ze kterých se malokdy dá určit to neni věštecká koule.je potřeba live data live jízda a hlavně člověk který ví co dělá.
  20. Tohle nejsou žádný hodnoty vstřiku kdy už se naučíte že timhle se stav trysek neměří!!!!
  21. Jezdí ke mě zakazník který má Passata 2.5 AKN 2003 od nova a má nejato 720 tisic km auto má vymeneno jednou vacky které šli do kopru jen kvuli intervalu 35tkm a longlife, jednou čerpadlo a jednou váhu vzduchu.Ve 470ti jsem vyndal motor rozebral přetesnil nechal udelat hlavy,nové hydrošely dali jsme fungl nové turbo a rozvody a od te doby se udelali opet 2x rozvody.Motor je suchý nezblitý a má tlaky na každym válci stale krásných 29-30 baru.Jezdí čechy svýcarsko nájezd cca 100 ročně.
  22. Nikdy nemente jině trysky tam kde mají být F jsou specifické pro čerpadla J a L !!!
  23. To určitě udelej pač u supa a passata odcházej se železnou pravidelností.Pak teprve se uvidí.
  24. Pokud to auto při jízde a ot motoru topí normálně a pak když zastaví a topení chladne na volnoběžné OT má ucpany kanály v bloku motoru u hlav.Bohužel rozebrat motor vše vyčistit zprůchodnit.už jsem řešil.
  25. Neházej je do jednoho pytle vetšinou dobře nedopadá to když dáš auto tam kde před 5ti minutama týpek vytáh ruce z motoru hyjunaeeee felice nebo náký francouzský pomsty a zanoří ruce do V6 tdi nebo V8 Cdi apod.Chci tim říct že jsou servisy multi kulti = ti kteří jdou uplně do všeho a servisy se specializací a je jen na človeku do čeho skočí.
×
×
  • Vytvořit nový...