Přejít na obsah

Fabia2001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fabia2001

  1. O tom problému vím a hned ze začátku, jak se o tom začalo mluvit, nám to autorizovaný servis při kontrole spravil.
  2. Tak jsem přišel k autu, zkusil nastartovat a auto úplně bez problémů naskočilo a normálně jede. To je možná ještě horší než kdyby tam byla nějaká závada, kterou bych nechal opravit.
  3. Svíčky jsou nové. O baterii si myslím, že je v pořádku, protože světla normálně svítí, elektrika funguje. O víkendu na to mrknu a očistím ty kontakty.
  4. Startér točí. Čerpadlo jsem myslím slyšel. Startér se dvakrát pokusí a přestane a pak se rozsvítí snad všechny kontrolky. Na pojistky se mrknu.
  5. Fabia 1,4 MPI, r. 2001. Najednou přestal fungovat posilovač řízení, auto stále jelo, ale po vypnutí zapalování už nešlo znovu nastartovat. Může to nějak souviset s posilovačem? Baterie v pořádku. Nějaké nápady?
  6. Při demontáži vypadnul z pravého předního podběhu černý placatý špunt, průměr asi 2,5 cm. Je na něm číslo 1 HO 877 294. Nepřišel jsem na to kam by mohl pasovat. Nevíte náhodou?
  7. Motory MPI se ze začátku vyráběli jenom ve verzi 50 kw se štítkem bez červeného i. Později se přidala verze 44 kw a potom se odlišilo i označení štítku. 44 kw bez červ. i a 50 kw s červeným i. Takže úplně první verze můžou být 50 kw i když štítek se tak nezdá.
  8. Proč by nás tohle mělo zajímat??? Každý má dost svých problémů.
×
×
  • Vytvořit nový...