Přejít na obsah

neon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

12 000 zobrazení profilu

Oznámení neon

Nováček

Nováček (1/14)

6

Popularita

  1. Mám jen dotaz,nyní mám 2.0 TDI 140 kw DSG 4x4 jsem spokojen až na to,že pořád běží ventilátor a k vůli PDF jelikož jezdím převážně město a ročně najedu max.10 tkm,bral jsem to k vůli spotřebě,ale nyní když se stále mluví o ekologii nevím,zda není za rok přejít na benzin nebo benzin-hybrid slibují,že koncem 2018 již bude v prodeji. Proto píši a prosím o názor,jak by byla řešena situace Vámi na nový vůz. Původně jsem měl v 2016 strach z toho 2.0 TSI ze spotřeby,ale jak píšete není to tak hrozné a já jsem řidič ,který jezdí pomalu a tak pořád uvažuji co bude dál /do důchodu a finančně/ budu rád za doporučení. Díky
  2. Mám jen všeobecný dotaz - sup III 140kw DSG 4x4 - nevím jak Vám,ale ujedu 4 km a to po každé vypnu a pořád běží ventilátor prý to je asi PDF,ale je to vcelku nepříjemné,kdykoliv zastavím pořád to běží,nevím čím to může být,jsem řidič pomalý a krátké vzdálenosti do 10 km zda je to tím a proto se ptám na názor. Jinak vše je OK, hydrolůžka provedena výměna /DCC/ ale i když to jeauto dobré,je dosti hlučné kolem 2000 ot. to by u tak drahého vozu být nemělo. Předtím SUP II byl klidnější než tento. Jinak dík a jízda bez nehod.
  3. neon

    DCC - klepání

    Tak konečně provedena výměna hydrolůžek. I když nějaké klepání se vždy projevilo,tak nyní se mi zdá,že to mělo vliv i na stabilitu jízdy je klid,nejste tak nervozní a jsem spokojen. Doporučuji každému kdo má auto vyrobené do 1.4,2016 provést a trvat na výměne je to zadarmo,kvalitnější a oprava za 3 hodiny hotova. Neodkládal bych to příště a nečekal jak jsem to dělal já.
  4. neon

    DCC - klepání

    a víc nikdo už nereklamoval ?
  5. neon

    DCC - klepání

    tak ti volali a jak tedy zjistili,že máš tuto závadu ?????????? můžeš sdělit nám rv. datum výroby a model ? dík
  6. neon

    DCC - klepání

    tak díky za info.
  7. neon

    DCC - klepání

    PAWOUK - kde jsi vzal tuto informaci s tím,že škodovka bude či nebude tedy automaticky provádět výměnu hydrolůžek od 08/2015 do 04/2016 ??????????? PTI je vlastně co ?:
  8. neon

    DCC - klepání

    Dnes jsem dostal odpověd na klepání podvozku z auto škoda,že se mám obrátit v době záruky na servis škoda,tak to je tedy způsob - údajně tam někdo posoudí zda to dělá či nikoliv. Proti tomu jsem se odvolal,že musí výroba vědět do kdy byly vadné díly montovány a proto by měl být stanoven termín kontroly a výměny v autor.servise automaticky výrobcem a ne že to posoudí servis. Nikdo kdo s tím nejezdí si toho ani nevšimne jen to dělá někdy ,tak jak to může posuzovat servis ???????? Každý výrobce a hlavně naše škodovka by měla dodržovat své povinnosti a závady odstranovat bez toho zda to klepe či nikoliv,protože vadný díl se může projevit i po záruce. Tento stav od výrobce škody je nepřijatelný.
  9. neon

    Rozlesteni laku.

    jaká je cena v této myčce ???????
  10. Zdravím,jak tak sleduji,každý má jiný názor,ale chci se optat může se použít leštěnka nebo vosk hned na nové auto a naleštit ručně nebo i tou rotační bruskou ? levnou ne jako flexku Co vlastně na počátek použít vosk nebo leštěnku na hnědou barvu ?????
  11. Ještě jednou zvolil jsem kapučino,ale ve zvláštním lakování je Hnědá AMBLER nemá ji někdo již na autě - co vy na to ??
  12. po dnešku jsem vzal Hnědou magnetic - hotovo 2.0 TDI 140 KW DSG 4x4 sedačky černé altancara - dodání za 21 týdnů
×
×
  • Vytvořit nový...