Přejít na obsah

wackey

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení wackey

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No to jsem si myslel, ale v servisu tvrdili ze pin se generuje pokazde novy....koukam ze vedi kulovy. No prave ze nejsem z moravy. Me puvodni navi ukradli, takze novou mi davali v servisu. Docela drsny ze na to staci paklic a ses v aute bez poskozeni.
  2. U stareho Columbusu jsem mel pin...kolikrat jsem ho po odpojeni kabelu zadaval. Cili ted pokazde si nechat skodovkou vygenerovat novy??
  3. Je mozne, ze nyni prodavane Columbusy maji online PIN? Nevi o tom nekdo? Kdyz jsem chtel po servisu pin, bylo mi receno, ze nyni vse probiha online se skodovkou - cili po odpojeni napajeni vzdy do servisu?!
  4. Vyresil tady nekdo uz tu couvaci kameru, co je k tomu potreba krome kamery?
  5. Tento tyden mi take odesel kompresor (130tis., 4 roky). Udajne se to u OII stava, coz je divne kdyz u koncernu se to nedeje. Nekdo tvrdi, ze staci vymenit kompresor, jiny rikaji kompresor, chladic a exp. ventil zduvodu mozneho zaneseni bordelem ze stareho kompresoru. Ma nekdo zkusenost?
  6. Klasicky je tam zarovka W5W...nekdo si tam dava led zarovku.
  7. Ale tak me to delala jeste nez jsem mel odblok, cili to musi byt necim jinym. Bud si to nerozumi nebo jestli to nedela zem, zjistil jsem ze snad audience mela jinde zem - jiny pin. Je to mozne?
  8. Je tu nekdo ochotny nahrat mi aktualni FW a zprovoznit MF volant (Praha a okoli)?? Prip. co to obnasi...vyse jsem se docetl ze pro volant staci novejsi FW a jiny rikaj ze zase vymenit podvolantovku a gateway. Poradi nebo udela nekdo?
  9. Ja sem to taky nalezl jen v servisnim menu, akorat staci z menu vyskocit a je tam zase AF off.
  10. JJ mam, delalo to i pred i po...vis cim to muze byt??? Zeby stary FW? Akorat co zpusobil odblok je ten ze kdyz sednu do auta jde z repro nekdy sum (nez nastartuji).
  11. Ma nekdo stejne zkusenosti? Mam dodelaneho Columbuse nejaky ten tyden a cas od casu mi zacne blikat displej...nevi nekdo cim to je? slysel jsem nazor ze si to nerozumi s jednotkami v aute (Columbus byl pry urcen od MR2007).
×
×
  • Vytvořit nový...