Přejít na obsah

Momik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Momik

  • Narozeniny 27. Červen

Oznámení Momik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mam podobny problem, nemuzu najit uzemneni k autoradiu...kdyz to uzemnim natvrdo (kleste, dratek, cokoliv uzemnenyho) tak hraje radio, jinak bilej sum....kde je to schovany?
  2. Ahoj, mám v autě nějaký jablotron, Fabia r.2000 a bývalý majitel mi k tomu bohužel dodal jeden nefunkční dálkáč a druhý mi dneska přestal fungovat. Tipuju to na baterku, ale když ji vytáhnu, tak už budu pořád jezdit s houkáním. Poradí někdo jak to nastavit po výměně baterky?? Prosíím.
  3. Někdo se mi na parkovišti zkoušel dostat do prázdného auta a urval kliku, takže teď dveře občas nejdou zavřít - nezapadne západka. Musím s tím do servisu, nebo je to něco, co se dá opravit doma v garáži? Poradí někdo? Díky.
  4. tak jsme to našli, ale museli jsme odmontovat kastlík dobře schovaný bylo...
  5. Ahoj, mám dva měsíce Fabii z bazaru. potřebovala bych vyměnit baterky u dálkových ovládání alarmu, protože jeden už jsem nefunkční dostala a druhé začíná vynechávat ... podle návodu má být někde tlačítko, kterým se po výměně baterek opět spárují ovladače s alarmem, akorát mi nikdo není schopný říct, kde ta věc je...předpokládám, že jedno z řešení je i zajet do servisu, ale kromě toho zapeklitýho tlačítka mi ta výměna přijde dost banální, to si zvládnu udělat i sama..poradí někdo? Prosím prosím...
×
×
  • Vytvořit nový...