Přejít na obsah

mechanik18

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mechanik18

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. koupil jsem si kabel kkl usb s programem 304 - 409 a nemuzu nastavit cestinu nevite nedko jak na to?
  2. Chtel jsem se zeptat kdyz mi diagnostika nahlasi zavadu napr. naky snimac nebo cidlo a ja tu zavadu nevymazu a ten dany nefunkcní díl vymenim muze se stat ze casem ten novy díl stane nefukcní??
  3. Cau mam octu 1.6 r.v98 před 2měsící mi taky odesel snímac otacek klik.hřídele cukaloto při celem spektru otacek polovicní vykon na křižovatce sem se nemohl rozjet tak sjem to pichl na VAG a ten mi ohlasil tuto zavadu tak sjem koupil nový od značky VEMO.Po dvou mesících co jsem dal ten novy mi zacalo delat uplne to same ale jeste hur tak jsem ho sel reklamovat reklamaci mi uznali a dali novej dnes jsem ho namontoval a zda se mi ze ty otacky stejne nejsou tak jak mají byt nevím jestli se mi to zda ale celkově to auto proste nejede tak jsem se chtel zeptat kdyz koupim origo BOSCH ten co je tam puvodne tak jestli to nebude lepsí nemate stim nekdo zkuzenosti? nebo jestli se to nekomu uz nestalo.DÍk za odpovedi
  4. jo jo mam ten sami motor jako ty taky AKL 1.6i a mam podobny problemi co vy vsichni uz to resim takovou dobu a jeste sem na to neprisel ani ja ani servis a uz na to nemam silu mam to auto rad ale ceho je do p..i moc toho je prilis.
  5. tak to je cajk a jeste sem slysel uz ani nevim kde ze lanovody se delaly snad od roku 2000 delsí je to pravda?to znamena kdyz ja mam rok 98 tak budu muset koupit lanovody kratsí?
  6. ty jo diky za odpovedi cos o to kola mam 17.jenom sem zapomel rict ze na ty naprave budou trmeny z 96kw TDI tak to se snad prebrzdovat nebude ne?
  7. cau chci se zeptat mam oktu 1.6 74kw rok98 a chtel bych tam dat zadní kotoucovku z rsa bude tam pasovat?
  8. tak aby toho nebylo malo tak se taky pridam mam taky 1.6 74kw AKL rok 98 a muj problem je ze za studena motor slape jak ma vsechno v poho otacky na volnobeh nekolísají ale jak mile stim jezdím tak pul hodky tak to auto hrozne zlenivi kdyz dojizdím na semafor tak se otacky houpou jak na houpace a kolikrat se nemuzu ani rozjet protoze mi to zdechne ale to vse jenom pri zahratem motoru vsechni hadice sem skontroloval a vag nic neukazal.
×
×
  • Vytvořit nový...