Přejít na obsah

w810

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení w810

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. tak sem byl dnes ráno v té Boss lakovně a je to škráblý durch-takže přelak komplet nárazník.. ta 3M pasta by údajně nebyla stoprocentní a bylo by to vidět.. takže to ještě asi promyslím, 3000,- bez DPH za sundání+přelakování se mi ale tak hrozný nezdá..
  2. tak asi zkusím tu 3M pastu a uvidíme..
  3. HjM: pravý bok je sedřený jen na těch krajích-snad, zatím sem to podrobněji neprohlížel, jen přejel narychlo rukou, levý je celý durch, rýha jak nevím co.. ještě se snažím vymyslet od čeho to tak může být (ten levý), protože to vypadá jak kdyby to bylo něčím kovovým.. pravý je prostě klasika nárazník na nárazník..
  4. Beru, že se to může stát znova, ale kdyby to bylo starší auto tak bych to nechal a držel bych se přísloví "nárazník je od toho, aby se narážel", ale mám ho 5 měsíc a dost mě to vytáčí.. zkusím teda zítra ten servis a uvidím co řeknou nebo navrhnou..
  5. Dnes ráno jsem přišel k autu a co nevidím, odřený přední nárazník jak na pravé straně tak na levé a tak se mi hlavou honí otázka, jestli nechat přelakovat celý nárazník nebo jen rozstřik. Nebo jak to vidíte Vy? Ještě další věc co řeším je, kam to dát, jestli zkusit originální servis Škoda nebo nějaká lakovna-to je další otázka, máte někdo zkušenosti s Boss lakovnou (Líšeň) nebo Oršula (Kuřim), případně nějaká další osvědčená lakovna v Brně a blízkém okolí, kterou byste doporučili?
  6. w810

    škrábance

  7. w810

    Modely škodovek

    prosím Vás nevíte kde by se dala sehnat Škoda Octavia Facelift, Fabia II a Roomster (modrá ocean) v měřítku 1:18?
  8. w810

    Styl písma ROOMSTER

    Nasel by se nekdo kdo by to prosim reupnul, uz to nejde stahnout:-(:-(
×
×
  • Vytvořit nový...