Přejít na obsah

Čočkyn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    543
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 723 zobrazení profilu

Oznámení Čočkyn

  1. Někdo ochotný, šikovný na kódování? Okolí České Budějovice, Písek, Tábor, Strakonice. Děkuji
  2. Pokračování příště…. 🤦‍♂️
  3. Čočkyn

    Dodací lhůta

    To je divný, měl by jsi vědět proč stále auto nemáš. Já mám objednáno od začátku Srpna, tento týden má proběhnout výroba, tak jsem zvědavej.
  4. Čočkyn

    Dodací lhůta

    Má někdo info jak to vypadá v ŠA v současné době? Termíny atd..
  5. Jakto že se vám ty Karoqy narodí tak rychle najednou :-D ja u sveho kodiaqa čekám už 2 měsíce a spíš se mi termín prodloužil ještě:-D
  6. No docela by mě zajímalo, od někoho kdo vidí do výroby aut, jak to nyní vypadá s dodacíma lhůtama s ohledem na Covida.
  7. @MitNemyslím si, že se mu to změní, a pokud ano tak ne tak brutálně. Proč by jinak teď dostal Březen a za měsíc by tomu mělo být jinak? Blbost.
  8. Čočkyn

    Dodací lhůta

    Nějaký akt. info jak to vypadá teď? Já objednal Kodiaq Style 2.0 TSi 140 kw 4x4 DSG v 32 KT a dodání vyskočilo 45 - 47 KT ?
  9. Mám zatím za 6 měsíců najeto přes 6tis km a u mě ok. Okresky, město, dálnice vše ok. Dlouhodobá kolem 7,4 l/100km, ale s teplejším počasím to padá skoro o 1L/100km dolů. Utrápenej motor to není. Tankuju jen shell v-power z 99% jinak verva 100 z benziny ale těch v okolí moc nemám.
  10. Ano vzhled je diky verzi sportline a to, že zůstává, prostě to tak mám.
  11. Mám všech 5 typu zobrazení a všechny mi drží. Druhý den přijdu a mam zobrazení co jsem si navolil. Sportline vyroben v Říjnu 2019.
×
×
  • Vytvořit nový...