Přejít na obsah

Fabaman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Fabaman

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To ET chápu, že je zanedbatelné, ale co ta menší šířka toho disku? Jak psal někdo výše, tak změnou šířky disku se mění i význam zálisu disku. Ten se měří od středu disku, takže při stejné hodnotě zálisu a šířce zmenšené o půl palce bude celé kolo na každou stranu "zapuštěné" více, že? Nemá tu někdo prosím reálnou zkušenost s tou menší šířkou 7J místo 7.5J?
  2. Zdravím, narazil jsem na tyto 18" kola z Kodiaqu - http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-trinity-565071498d-8z8x Měl bych k ním dotaz. Vypadají úplně stejně jako Phoenix ze Superbu III. Tím, že jsou 18" tak by byly super na Superb II a seděly by i podle techničáku. ET 43 by mělo být v pohodě. Jen jsou o půl palce užší, mají 7J x 18“ místo 7,5J x 18“ které jsou zapsané v TP. Nemáte někdo zkušenost jestli to bude v pohodě? To ET o 3 body nižší než je standard (46) by mělo vystrčit ty kola malinko ven, že?
  3. Volil bych určitě černého kombjna! Viděl jsem ho naživo na origo kolech a fakt nádhera!
  4. Fabaman

    Trochu inspirace

    Mrkněte, je tam toho dost... od feldy po superba http://www.autotitre.com/forum/Skoda-tuning-58292p1.htm
  5. Fabaman

    MISS ALU

    Nechal jsem se inspirovat ochcaváckým tématem o kolech a myslím si, že by to mohlo být i tady! Takže se nebojte a pošlete svá alu kola dík. Vím, že je tady sekce Vaše fábie, ale pro toho kdo bude potřebovat inspiraci nebo se bude chtít podívat jen na kola, tak to bude jednodušší!
×
×
  • Vytvořit nový...